Wat was je beste (eerlijke) deal ooit? (nieuw, 2ehands)

liegebeest.jpg


Edwin, je gelooft je eigen leugens :frons:
 
pppppppppannenkoek
 

Attachments

  • pannenkoek.jpg
    pannenkoek.jpg
    17,2 KB · Bekeken: 79
Ex-vrouw? Hoe zou dat nou komen..?
ze was heel knap alleen we paste niet bij elkaar...ze hield van winkelen ( ze had echt 90 paar dure schoenen terwijl ik maar een paar alstars gympen heb ) en ja ook hield ze van kutmuziek ala armin enzo en dj jean... ( ik ben eigenlijk heavy metal )
 
het heeft er niets mee te maken dat je een leiperd 1e klas bent, die niet luistert of om zich heen kijkt en ziet wat er gebeurd?

heb je haar die 50 gulden al terugbetaald trouwens?
 
ARP Prosoloist: gratis
Solina String Ensemble: fl. 25,-
Yamaha CS40M: fl. 395,-
 
Heb verschillelde de leuke en eerlijke deals gehad, in 95/96 bij een muziek boer in in de buurt die stopte met zijn winkel, deed dus alles weg voor 50 gulden per stuk, heb daar dus toen een nieuw roland tr-626, yamaha cx5m (ja die msx computer met FM) compleet met alle cardridges, keyboard, een yamaha TX-7 en er stond iets wat ik toen mee nam, maar op dat moment wist ik dus niet wat het was, zat midi en een dcb aansluiting, maarja ik denk het maar mee, 50 gulden kun je je niet aan verkopen, en daar moet je zien wat ik al had, totaal was ik dus voor dit alles 200 gulden kwijt en allemaal nieuw!
En het mooie komt nog, ik was op dat moment ook heel erg actief op de 27mc band, ja van die bakkies, breakie breakie, kom ik eind jaren negentig met iemand aan de praat, ook over muziek gepraat en dat ik op dat moment erg verslaafd was aan synthesizers..(kom er nooit meer van af, haha), zegt die ineens, o, ik heb volgensmij nog wel wat op zolder liggen, hij had het wel over juno, ik dach bij mezelf :halleluja juno?????? hij zou hem van het zolder halen, mocht de volgende dag wel even komen kijken en als ik er interesse bij had mocht het wel overnemen , prijs wou die nog even over na denken... natuurlijk gelijk afspraak gemaakt en ben dus de volgende dag naar hem toe gereden, op een boerderij hier nog geen 5 km vandaan, kom ik daar, staan er in de keuken toch ineens 2 juno 60's op tafel... nou, zegt zo van 50 gulden maar dan moet je ze wel allebeide meenemen.... heb dit natuurlijk ook gedaan. kon het op dat moment zelf nog niet eens geloven, maar goed. uiteindelijk bleken ze allebeide wel wat mankementen te vertonen, heb dus van 2, 1 goede gemaakt. Het mooie komt nog hoe die boer er aan kwam, die had ze gekregen van een kennis van hem, die wilde het in eerste instantie bij het grof vuil zetten.... hij had ze meegenomen voor zijn zoon, maar die had er geen interesse bij en stonden dus toen al jaren op zolder....

Maarja toen werd het mij ook ineens duidelijk van die interface die ik bij die muziek boer had gekocht, dus ik had een juno 60 met een roland md-8..MIDI..... En later heb ik hierbij ook nog een JSQ-60 bijgekocht in nieuwstaat ook bij een vaag muziek winkeltje voor weinig, prijs weet ik niet meer zo, maar was in iedergeval een koopje.
 
rommelmarkt:

Yamaha P50-m piano module inclusief bijbehorende adapter


3 euro! :verkoght:
 
Thorens TD160 voor €5,- perfect werkend
Matrix 6 keys voor €275,- met alleen een software setting verkeerd.
 
Back
Top