Over Ons

Wat is Synthforum
Welkom op het Synthforum!

Het Synthforum in zijn huidige vorm is opgericht in juli 2001. Wat ooit begon als een MSN-community in 2000 werd later een forum onder de naam Dutch Synth Forum. Om het Nederlandstalige karakter te benadrukken is uiteindelijk de naam van de site veranderd in hét Nederlandstalige Synthforum.nl. In deze vorm zijn we al meer dan 20 jaar actief.

Op het forum is een team van vrijwilligers actief die de site onderhouden. De moderators zorgen ervoor dat de dagelijkse gang van zaken voor iedereen zo prettig mogelijk verloopt. Dit houdt in dat zij de lopende discussies overzichtelijk en relevant houden, nieuwkomers assisteren bij hun bezoek en kleine forum-ongemakken snel verhelpen. Daarnaast is er een team van technisch beheerders actief. Zij zorgen ervoor dat het forum 'onder de motorkap' goed functioneert en bedenken de (technische) aanpassingen aan de site waardoor jouw forumbezoek nog prettiger wordt.

Om de leden, moderators en de beheerders te ondersteunen is het forum ondergebracht in de Stichting Synthforum Nederland. Deze stichting is in 2005 opgericht en heeft volgens de statuten ten doel "het bevorderen van kennis en kennisuitwisseling op het gebied van digitale en elektronische muziek, muziekinstrumenten en muziekproductie-apparatuur." In de praktijk biedt de stichting ondersteuning op het gebied van techniek en financiën zodat het Synthforum zonder winstoogmerk actief kan blijven.

Het Synthforum is afhankelijk van de inkomsten uit advertenties om te kunnen blijven bestaan. Je kunt daaraan meewerken door Synthforum op je whitelist te zetten in je eventuele Flash- of adblocker. Ook is het mogelijk om het Synthforum te ondersteunen door middel van het geven van een donatie. Met jouw bijdrage kunnen we het Synthforum zonder winstoogmerk draaiende houden en krijgen we de ruimte om de dienstverlening uit te breiden.

We willen je daarom graag in de gelegenheid stellen om een steentje bij te dragen door middel van een donatie. Je kunt een passend bedrag overmaken naar:

Stichting Synthforum Nederland
IBAN: NL87 RABO 0135 2365 68
BIC: RABONL2U

Je kunt ook gebruik maken van Paypal.

Stichting Synthforum Nederland
  • Gepubliceerd
    23 januari 2021
  • Aantal keer bekeken
    11.060
Back
Top