koptelefoon of montors

ikzelf gebruik naast mijn monitors heel veel de sennheiser hd650, ik ben hier erg tevreden over. Als je de kans krijgt zou ik deze zeker eens checken, ik vind dat je deze koptelefoon prima geschikt is om op af te mixen aangezien het frequentiebereik goed en eerlijk weergegeven wordt. In de vakbladen en op internet zijn wel reviews te vinden waarin deze (en nog 2 andere modellen) worden aangeraden als je veel op koptelefoons wilt afmixen. Hij is echter wel iets boven je budget. Helaas ben je daar dan nog niet mee, als je er vol van wilt genieten zul je de kabel moeten vervangen voor een professionele kabel van Cardas. Maar ik zelf vind het de moeite waard, en je zou het echt even moeten checken.

Als ik op mijn monitors afmix en het resultaat beluister dan hoor ik bijna altijd fouten in het laag die ik simpel kan herstellen op de koptelefoon. Dit is ook niet zo verwonderlijk aangezien mijn monitors niet lager gaan dan 50 hz.

zeker als combi (dus monitors en goeie koptelefoon) kun je tot goeie resultaten komen in een hobby situatie.
 
Origineel geplaatst door Hanz
Behalve het stereobeeld en een accurate weergave van het laag, bedoel je? :eureka:

dat is zo , maar alleen goede monitoren zonder goede versterker geeft ook geen accuraat laag ,en wat is een acurate versterker ,of voorversterker 8>
 
En wat betreft Beyerdynamic vs. Akg? Is beyerdynamic zo'n beetje het beste in de categorie tot 200 euro's?
 
Ik vind dat een open koptelefoon een beter stereo beeld geeft dan een gesloten.
Zit vaak ook wat lekkerder.

En die Beyerdynamics vind ik nou niet echt neutraal kwa klank.
Voor de rest sluit ik me aan bij quifster.

HD650 :okdan:
 
Back
Top