• Synthforum bestaat 20 jaar !

 • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
  Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
  Lees dan deze mededeling!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

D&B trekkie ik loop dr spaak op

code17

Ouwe rot
Lid sinds
27 mei 2010
Berichten
1.337
Locatie
Groningen
smakelijk trackje hoor!!!

Wat gebruik je voor je basslines? Massive toevallig?

Ik mis wel een beetje een dikke vette drop. Dat breakt zo lekker de wake!

hmmm idd die hoor ik vaker dat er een drop mist!:okdan:

eeeuh voor de baslijnen....http://vst.hotelsinus.com/ de middelste! die resamplen en weer in de short circuit 2 knikkeren(mega sampler imho)... daar weer beetje met de lfo s in de weer. beiden gratis btw!
voor de rest albino 3 fan hier! massive heb ik niet, weleens demo mee gewerkt maar beetje teveel van alles..:o: en de tal pluggs vind ik ook wel aardig, en gratis gheghe tja blijft hollander he!
beats guru!8~
oh ja dus werk in the box... vroeger wel veel gewerkt met hardware.. mpc, a3000 etc..
 
Top