Deze discussie is gesloten.
X
This is a sticky topic.
X
X

Synthforum Contest 2019: Aankondiging & spelregels > > Er kan gestemd worden!

Collapse
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Synthforum Contest 2019: Aankondiging & spelregels > > Er kan gestemd worden!

  Synthforum Contest 2019 - De 18e editie!

  Het is weer zover: de Synthforum Contest gaat van start. Dit jaar voor de 18e keer. Ook deze keer kun je als lid van het Synthforum weer je beste track van het afgelopen jaar insturen. In januari start het stemmen en beslissen jullie samen wat uiteindelijk de "Beste Synthforum track van 2019" is geworden! De winnaar ontvangt de felbegeerde gouden ster en geniet uiteraard eeuwige roem en respect van de gehele Nederlandstalige synthesizer gemeenschap.

  Alle muziekstijlen zijn geoorloofd, zolang je maar gebruik maakt van synthesizers of aanverwante instrumenten. Doe je ding, of doe niet je ding, als het je maar die eerste plek op levert! En natuurlijk is elke andere plek ook toegestaan.

  Alle inzendingen zullen op hetzelfde moment worden vrijgegeven. Dat moment is zondag 22 december. Vanaf dan zijn alle tracks te beluisteren. Drie weken later begint het stemmen en dat kun je gedurende precies 1 week doen. Daarna is het weer afgelopen.

  Voor deelname geldt onderstaand reglement:

  Inzenden: Vanaf nu!
  Uiterste inzenddatum: zaterdag 21 december tot middernacht. Daarna is inzenden niet meer mogelijk!

  Beluisteren en beoordelen: vanaf zondag 22 december. Dan worden alle tracks gelijktijdig vrijgegeven.

  Stemperiode: Zondag 12 januari 2020 tot en met zaterdag 18 januari 2020 middernacht.

  Uitslag: Zo snel mogelijk daarna


  Hoe kun je meedoen?

  1. Je moet op dit moment reeds lid zijn. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan nieuwe accounts aan te maken om deel te nemen.

  2. Maak een nieuwe discussie aan in het subforum "Inzendingen Contest 2019", vermeld in het onderwerp je forumnaam (dus niet je artiestennaam) en de titel van de track in de volgende vorm: Gebruikersnaam - Titel van de track. Je eventuele artiestennaam kun je weergeven in je openings post.

  3. Upload je track in mp3-formaat rechtstreeks op het forum. Dit doe je via de paperclip rechts bovenin de tekst editor. Links onder de tekst editor verschijnt vervolgens de knop "Bijlagen Uploaden". Kies vervolgens het bestand vanaf je pc/Mac. Druk vervolgens NIET op insert. Schrijf je bericht en kies voor "Post". Je inzending staat nu klaar om door de moderators goedgekeurd te worden. Op zondag 22 december worden alle inzendingen zichtbaar gemaakt in het subforum Synthforum Contest 2019.

  De naam van het bestand komt onder de player te staan. Houd daar rekening mee als je je bestand een naam geeft.

  Maak gebruik van de mp3-tags om je artiestennaam of forumnaam en de titel van je inzending te vermelden. Veel luisteraars zullen de tracks downloaden en kunnen dan tijdens het luisteren veel eenvoudiger zien om welke inzending het gaat.

  Ook dit jaar is er 20 Mb beschikbaar voor je track. Bestanden die groter zijn, kunnen helaas niet worden verwerkt. Soundcloud- of YouTube links zijn niet toegestaan en zullen worden verwijderd. Hetzelfde geldt voor afbeeldingen en alle andere links.

  Als je in het verleden veel bijlages hebt gepost, kan het zijn dat je minder dan 20 Mb tot je beschikking hebt. Vraag in dat geval even aan een moderator om specifieke bijlages te verwijderen zodat je voldoende ruimte hebt.

  4. Elk lid mag 1 track posten. Je eerste inzending is definitief. Controleer dus goed op eventuele fouten in je opname of export voordat je je track plaatst. Elke stijl of duur is toegestaan.

  Let op: Alleen tracks die als bijlage zijn gepost, dingen mee! Inzendingen worden eerst door het moderatorteam bekeken en goedgekeurd alvorens deze zichtbaar worden gemaakt voor iedereen.


  Regels voor het stemmen (vanaf 12 januari)

  1. De track met de meeste stemmen op 18 januari is de "Beste Synthforum Track van 2019" geworden. Het stemmen gebeurt weer via de poll functionaliteit en doe je hier.

  LET OP: De namen van alle inzenders en hun tracks staan onder elkaar. Je kunt op zoveel tracks stemmen als je wilt, maar je kunt maar 1 keer op de stemknop drukken onder de poll. Als je eenmaal op die knop hebt gedrukt, kun je je stemmen niet meer wijzigen. Dat betekent dus dat je al je stemmen in een keer zult moeten uitdelen. Het is niet mogelijk om op een later moment nog eens een stem op een andere track uit te brengen als je eenmaal hebt gestemd.

  2. Iedereen, dus ook niet-deelnemers, kan per inzending een stem uitbrengen. Je kunt zoveel stemmen uitbrengen als je wil. Stemmen kan vanaf 13 januari.

  3. Je kunt dus op zoveel inzendingen stemmen als je wilt. Verder kun je uiteraard gewoon posten in de discussies die bij de track horen. Het is echter niet toegestaan om bewerkingen van tracks, eigen bijdrages of andere bijlages in andermans draadjes te posten.

  4. Eenmaal uitgebrachte stemmen kunnen niet worden ingetrokken. Tracks waarop je niet hebt gestemd, kun je op een later moment niet alsnog een stem geven. Denk dus goed na voordat je op de stemknop drukt.

  Net als voor het meedoen, geldt voor het stemmen dat je nu al lid moet zijn om straks te mogen stemmen. Tevens geldt dat je meer dan 1 post moet hebben geplaatst. Eventuele ongeldige stemmen zullen dan ook niet meetellen voor de einduitslag.

  Tot slot:

  - Als je van tevoren niet zeker weet of je genoeg tijd hebt om alle inzendingen te kunnen beluisteren, begin dan met de track die onder je eigen inzending staat en werk de lijst van boven naar beneden af. Als iedereen dit doet, krijgt elke track evenveel kans om beluisterd te worden.

  - Om alles overzichtelijk te houden is het niet toegestaan dat er tijdens de contest discussies worden gestart omtrent de contest of de reglementen. Alleen discussies ten behoeve van inzendingen zijn toegestaan.

  - Accounts aanmaken om extra stemmen te kunnen uitbrengen, heeft geen zin. Aan het eind van de contest zullen ongeldige stemmen automatisch weggefilterd worden.

  - Ook dit jaar zullen er moderators zijn die aan de contest meedoen. Als dit voor jou niet acceptabel is, overweeg dan of je wel mee wilt doen.

  - Ondanks het te verwachten aantal inzendingen is het voor iedereen leuk als zijn of haar inzending door de andere inzenders beluisterd wordt. Uiteraard is het geen verplichting, maar het zou mooi zijn als je tijd kunt vrijmaken om alle inzendingen te beluisteren.

  - Voor vragen en/of opmerkingen (via PB) zijn de volgende moderators beschikbaar (in alfabetische volgorde):

  Dr van Lansberg
  MatthewLeBlom
  SmartBits

  Bedenk dat moderators ook net mensen zijn waardoor een antwoord misschien niet altijd op korte termijn kan worden gegeven.

  - Deelnemende moderatoren zullen zich niet bezig houden met de telling van de stemmen.

  - Mocht zich een situatie voordoen waarin dit reglement niet voorziet, dan geldt de uitspraak van de moderatoren van het Synthforum.

  Veel succes, maar vooral ook heel veel plezier met de 2019 editie van de Synthforum Contest!
  Laatst gewijzigd door Dr van Lansberg , 12 januari 2020, 00:53.

  Nil Volentibus Arduum

  #2
  "2. Maak een nieuwe discussie aan in het subforum "Inzendingen Contest 2019", vermeld in het onderwerp je forumnaam (dus niet je artiestennaam) en de titel van de track"

  Dat lukt nog niet.. vanaf nu stond er thans.. ?? Dank ook aan alle moderators !
  My video's on Youtube :

  http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

  My latest uploads, free downloads :

  https://soundcloud.com/gloomer2000

  Complete Gloomer/Gloomy discography, stream or free download :

  https://gloomer2000.bandcamp.com/music

  Comment


   #3
   Dat is vreemd Jan. Krijg je een foutmelding of werkt de link niet?

   Nil Volentibus Arduum

   Comment


    #4
    Heb dit probleem ook
    https://soundcloud.com/gardensofhega

    https://gardensofhega.bandcamp.com/

    Comment


     #5
     Deze discussie is gesloten staat er.. En er is geen link voor een bijdrage te leveren..
     My video's on Youtube :

     http://www.youtube.com/user/Gloomer2000

     My latest uploads, free downloads :

     https://soundcloud.com/gloomer2000

     Complete Gloomer/Gloomy discography, stream or free download :

     https://gloomer2000.bandcamp.com/music

     Comment


      #6
      Het zal de contest stress zijn geweest . Nu werkt het.

      Originally posted by e-Gloomy-nations View Post
      Deze discussie is gesloten staat er.. En er is geen link voor een bijdrage te leveren..
      De gesloten discussie is alleen het draadje waar de namen van de inzenders komen te staan. Een nieuwe discussie aanmaken kan nu dus wel.

      Nil Volentibus Arduum

      Comment


       #7
       Het zou fantastisch zijn als volgende editie van SFSC 3 weken later start. Dan heb je ten minste de kerstvakantie om aan je track te werken.
       Ik moet me al elk jaar reppen om iets af te krijgen, dit jaar lukt het me niet wegens - zoals elk jaar - schijte druk op het werk. Succes allemaal.
       http://www.theworldsworstwebsiteever.com/

       Comment


        #8
        Kom er ook niet aan toe.. maar kijk wel uit naar alle inzendingen

        Comment


         #9
         Maar als de nummer 2 van 2018 en de nummer 3 van 2017 niet meedoen, wie moet dan SB-SIX van z'n troon stoten? Hebben jullie beiden dit jaar geen track gemaakt dan?

         Nil Volentibus Arduum

         Comment


          #10
          Geen inzending van mij dit jaar....
          Ignis Aurum Probat, Miseria Fortes Homines

          Comment


           #11
           Hmm ik ga er ook niet meer toe komen vrees ik om iets beters te proberen maken dan ik tot nu toe heb. Moet teveel werken.
           ///Zo mooi als oud spul maken ze het niet meer///

           Comment


            #12
            ik wil wel mee doen ik moet alleen vanavond nog een inzending maken.
            want ik heb wel een inzending.
            ik heet ed-sarin geen space chicken.
            :verkoght: :dj: :kimono: :maffia: :mexico: :walker: :yamaha: :verkoght: :dj: :yamaha:

            Comment


             #13
             Originally posted by Dr van Lansberg View Post
             Maar als de nummer 2 van 2018 en de nummer 3 van 2017 niet meedoen, wie moet dan SB-SIX van z'n troon stoten?
             Ik denk dat de nummer 1 van 2012 dat dan maar moet doen.
             Gear: 1 soldeerbout.
             https://soundcloud.com/1v-oct

             Comment


              #14
              Originally posted by 1V/oct View Post

              Ik denk dat de nummer 1 van 2012 dat dan maar moet doen.
              Of die van 2015 .

              Nil Volentibus Arduum

              Comment


               #15
               Helpt het als ik ook een keer niet mee doe?
               This is me: https://soundcloud.com/steeboo
               Latest album, download here!

               Comment


                #16
                Oeh, als ik nou even last-minute nog een track in elkaar flans .. heb ik gewoon misschien zelfs een kans? :o

                Comment


                 #17
                 Originally posted by Dr van Lansberg View Post
                 Hebben jullie beiden dit jaar geen track gemaakt dan?
                 Wel veel muziek gemaakt dit jaar maar voornamelijk met gitaar en sax en op werk van anderen.. Eigenlijk is het enige wat ik dit jaar heb gemaakt/afgerond een synth/apparaat demo van een iets wat ik heb aangeschaft
                 Ik zou em natuurlijk wel kunnen inzenden maar ik denk zomaar dat dit geen top 3 materiaal gaat zijn
                 Vorig jaar toen ik de aankondiging zag had ik ook net iets nieuws in huis.. En ik had de tijd om iets te maken. Hoe ik toen op de tweede plek terecht ben gekomen?? Zal misschien aan de stemmen gelegen hebben..

                 Comment


                  #18
                  Ik heb traditioneel weer een werkje ingezonden voor dit jaar. Ik hoop wel dat er wat meer last-minute aanmeldingen komen nog, want het is nog wel een heel kort lijstje zo ... voorgaande jaren zijn we toch weleens over de 100 inzendingen gegaan?

                  Comment


                   #19
                   ja het lijstje is wel erg kort. Hoe komt dat?
                   CENSORED

                   Comment


                    #20
                    Originally posted by flyweight View Post
                    ja het lijstje is wel erg kort. Hoe komt dat?
                    Het lijstje is net wat langer geworden... Wat achterstallig werk weggewerkt.
                    Depeche Faux (Depeche Mode tribute): Facebook | YouTube
                    Magnus Machina: Facebook | Soundcloud | Bandcamp | YouTube
                    ghost.transmitter (modular noodles): Soundcloud
                    TheSmartBits (oud werk, The Gathering, Wish, Lindane): YouTube

                    Comment

                    Working...
                    X