Stukje Drum N Bass

Ik vind het niet zon knallende track. Zitten wel Drum N Bass ritmes in maar verder zou ik het niet echt Drum N Bass noemen, vandaar misschien dat je nog geen reacties hebt gekregen omdat mensen iets anders horen dan dat ze verwachten uit je topictitel. Ik vind dat er wat te weinig gebeurt in je track. Probeer eens wat spanning op te bouwen in een break ofzo.. ;)
 
Dank je voor de feedback.

Ben nog niet zo heel lang bezig met muziek, laatste tijd steeds meer..

Tis eigenlijk t eerste ding dat ik @ 166 bpm maak..

Ik zal eens proberen om de track wat verder uit te werken ,en dit ook te doen bij de volgende tracks voordat ik die in de toekomst zal posten...

Bedankt in idd geval voor het luisteren :okdan:
 
Misschien dat je track een solide bassline kan gebruiken?

Check deze link: http://www.dnbwiki.com/index.php/Reese

En gooi een 'amen break' in je drumbak:
http://www.dnbwiki.com/index.php/Amen
http://en.wikipedia.org/wiki/Amen_break

Succes

Reese zeg ik ja. Amen break niet persee. Er zijn talloze breaks die worden gebruikt, amen is helaas overused in mijn mening. Je track word er niet slechter op maar ik ben hem een beetje zat :P tenzij je het alleen als layer gebruikt.
 
Klopt, de amen is al erg veel gebruikt. Het is meer dat Boelie het wel goed kan gebruiken om met d'n'b te beginnen.

Over het gebruik van samples in tegenstelling tot synthese van je drumgeluiden. Het lijkt mij meer een persoonlijke keuze of juist passen bij de track die je maakt. Gewoon beide gebruiken ;)
 
hej boelie als je nog niet zolang bezig bent met muziek vind ik het best puik... nog niet zo erg dat ik m in de auto zou draaien ;) mag ik zo vrij zijn om te vragen hoe je het hebt gemaakt???

gewoon nog een stuk of 1000 tracks maken en dan heb je het opeens helemaal :D
 
Hey!

Natuurlijk mag je dit vragen, ik heb dit trackje met verschillende hardware gemaakt.

Ik heb bepaalde drum geluiden uit een 808 ingeladen in mijn mpc en die gelayerd over een drum ritme dat ik in de electribe rmk2 geprogrammeerd heb, synth geluiden met een juno 1 en verder eigenlijk de volumes goed gezet. Verder nog niet echt veel aan t trackje gedaan..

Ik ben een beetje verzot geraakt op leuke hardware speeltjes.. :dubbel:
 
Back
Top