stofhoezenspecialist!

tja, maar een vriendin kost wel wat meer dan een stofhoes natuurlijk
 
tja, maar een vriendin kost wel wat meer dan een stofhoes natuurlijk
Maar daarentegen kun je met een vriendin weer dingen doen die je niet met de stofhoezenspecialist kunt (en wilt) doen :geslaagd: [serieuzere modus] ik heb gemerkt dat de stoffen stofhoezen wel minder effectief tegen stof zijn dan plastieken...
 
Ik heb gemerkt dat de stoffen stofhoezen wel minder effectief tegen stof zijn dan plastieken...

Die kun je afnemen met een natte doek ja, ik gooi elke maand m'n stoffen hoezen in de wasmachine, zijn ze daarna stofvrij en ruiken weer lekker fris: :baco:
 
Jep, heb voor mijn 24kanaals er ook een op maat laten maken: toppie! :okdan:
 
Die kun je afnemen met een natte doek ja, ik gooi elke maand m'n stoffen hoezen in de wasmachine, zijn ze daarna stofvrij en ruiken weer lekker fris: :baco:
Ik doelde op de hoeveelheid stof op het apparaat omder de hoes
 
staat er toch:

ikke schreef:
ik heb gemerkt dat de stoffen stofhoezen wel minder effectief tegen stof zijn dan plastieken...
 
Ik heb inmiddels zo veel stofhoezen van CompuCap, dat ik ze moeilijk uit elkaar kan houden. Op de nieuwe grijze hoezen staande namen wel aan de binnenkant, maar met pen geschreven en moeilijk leesbaar. Ik heb op sommige hoezen de bijgeleverde stickers met de namen van de betreffende apparaten geplakt, maar die laten snel los. Dus meneer, als u meeleest, denkt u eens na over de opdruk van de naam aan de buitenkant van de hoes tegen een meerprijs. Bijvoorbeeld rechtsonder. Ik hoop dat dat technisch ook mogelijk is.
 
merkstift + zelf doen?
 
precies, aan de binnenkant wel te verstaan.

of een sjabloontje snijden /knippen uit karton en een verfspuitbus en zelfdoen
 
Ik heb ze gewoon aan de buitenkant/zijkant met een dunne marker voorzien van typenr. Anders zijn ze echt niet uit elkaar te houden. Het is wel even wennen om iedere keer die hoezen eraf te halen (waar laat je ze) en terug te plaatsen. Dank voor de tip in deze draad. Een groot deel bestond al, die heb ik eerst besteld. Het tweede deel heb ik laten maken. Foto's en maten aan ze gestuurd en om een prijsopgave gevraagd. Kreeg geen reactie meer. Echter 2 dagen later stond TNT op de stoep met een doos... Iets te enthousiast als je het mij vraagt, maar goed. Ik ben er blij mee.
 

Attachments

  • Dustcovers 01 20 percent.jpg
    Dustcovers 01 20 percent.jpg
    50,1 KB · Bekeken: 81
  • dustcovers 02 20 percent.jpg
    dustcovers 02 20 percent.jpg
    35,5 KB · Bekeken: 78
dat ziet er zeker niet verkeerd uit .
soms zou ik willen dat ze zilveren maakte. is wat vrolijker en levendiger , past beter bij apparatuur als vintage synth's enzo , vind ik
 
Bedoel je een beetje als de TR-606 bag? Het zou inderdaad mooi zijn, ook de bedrukking. Ik vrees echter dat de hoezen dan een stuk duurder gaan worden. Overigens was een van de hoezen in het zwart geleverd. Die van de Roland XP-10 (tweede foto, rechtsonder). Eigenlijk vind ik dat wel mooier dan grijs. Alle hoezen in het zwart, zou beter zijn. Alle hoezen passen perfect. Alleen die van de SH-101 is niet zo handig. Deze staat niet op de site, maar wel in hun assortiment. Ik heb hiervan de maten niet hoeven doorgeven, maar met een jack in de audio-uitgang gaat die hoes er niet lekker overheen. Bij bestellen moet je dat echt even aangeven. Ik heb er nog een of twee nodig, dus ik hoop op korte termijn een tekening naar ze te sturen, zodat anderen in het vervolg een betere hoes krijgen die past over aangesloten kabels in de 101.
 
Hallo allemaal, ik wil ook een reeks hoezen gaan bestellen bij compu-cap.

Een aantal van mijn synths daarvan hebben ze al hoezen op hun site staan, zoals de Roland Juno's, maar van een aantal ook niet.

Ik had ze gemaild met de vraag hoe ik moet omgaan met opmeten van de maten (hoeveel marge meerekenen, krap/ruim rekenen, uitsparingen etc) maar geen antwoord op. Hoe hebben jullie dat gedaan?
 
Gewoon het merk, type en de maten opgeven, dan krijg je een goede hoes.
Speciale aandachtspunten kun je vermelden bij het bestellen.

Ik had een synth met rondingen aan de zijkanten; die waren keurig verwerkt in de hoes.
Een andere keer vroeg ik om een uitsparing aan de achterkant vanwege bekabeling, en dat kwam ook goed.
 
Ik heb 'm toestelnamen met foto gestuurd en hij antwoordde dat ie de maten kende. Ik heb vandaag besteld, incl foto en maten van een desk flightcase die op maat gebouwd is voor me. Ik verwacht dat 't helemaal goed komt...
 
Back
Top