stofhoezenspecialist!

Vrienden van Synthforum moet je steunen vind ik, dus toch ook maar even mijn 'custom made' Iwan op Maat hoes laten zien ( @Iwanw )

Al mijn apparatuur heeft een decksaver of andersoortige bescherming. Voor mijn Arturia Keylab 88 MKII controller dus ook maar op zoek naar een goede oplossing. Om diverse redenen wilde ik een waterdichte hoes. Je kent het wel, brakende katten die over je toetsen lopen, bierfeesten met goede vrienden et cetera :mega:. Dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan voor Iwan. Ten eerste is de Arturia best groot qua formaat. Daarnaast had hij geen waterdichte stof in de collectie om deze hoes te maken. Dus moest hij op zoek naar de juiste stof en leverancier. Vervolgens moest hij ook nog rekening houden met de eigenschappen van deze stof voor hij er een mooie hoes op maat van kon maken. De ene stof rekt een beetje mee, de andere niet zal ik maar zeggen.

Maar, na wat experimenteren heeft Iwan een prachtige hoes geleverd. Heel blij mee. Dus mensen, zoek je iets geks of speciaals, bel/mail Iwan. Komt goed!

En dan nu de foto's:
 

Attachments

  • Iwanopmaat.nl Arturia Keylab 88 MKII - voor.jpg
    Iwanopmaat.nl Arturia Keylab 88 MKII - voor.jpg
    187,4 KB · Bekeken: 158
  • Iwanopmaat.nl Arturia Keylab MKII - na.jpg
    Iwanopmaat.nl Arturia Keylab MKII - na.jpg
    149,7 KB · Bekeken: 153
Back
Top