Wat zou je doen met.. 25 miljoen?!

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Weet je wel hoeveel cliniclowns je in Rwanda voor dat geld kan aanschaffen!? :D
 
Cliniclowns in Rwanda? Zitten ze echt op te wachten :D Waarschijnlijk worden die met toortsen en hooivorken het land uitgejaagd.
 
D'r waren iets van 6.2 miljoen loten verkocht en het zullen vast niet allemaal volle geweest zijn maar denk toch dat je in de buurt van de 100 Miljoen komt waarvan de helft ongeveer wordt uitgekeerd.
Betekend dat de staat weer wat speknekken een gouwe trap onder hun reet kunnen geven qua wachtgeld van 7k per week. :D
 
niks gewonnen!
=( :( :erm: :frons:

ik zou winnen hadden ze gezegd
 
Voor degenen die het interessant vinden, hier de omzetten en uitbetalingscijfers van alle kansspel-vergunninghouders over 2007, inclusief Staatsloterij, Postcode Loterij en Sponsor Loterij:

Commissie van toezicht op de Kansspelen

Samengevat: voor de beste kans op prijzen moet je op de paarden wedden (al is dat niet helemaal waar aangezien gokhallen (83%) en Holland Casino (97%) gemiddeld meer uitbetalen, maar die cijfers ontbreken hier). De beste loterij met de vetste prijzen is de Staatsloterij. En met de Postcodeloterij moet je alleen mee doen als je dol bent op Goede Doelen, Caroline Tensen of bang bent dat je buren wel winnen maar jij niet. En de Sponsor Loterij kun je beter skippen en gewoon een bedrag aan je lokale sportvereniging schenken.
 
Zou gaaf zijn als bijv. de minister president ofzo die 25 miljoen had gewonnen.. Dan ben ik benieuwd naar 't commentaar van de rest van Nederland :D
 
Zou gaaf zijn als bijv. de minister president ofzo die 25 miljoen had gewonnen.. Dan ben ik benieuwd naar 't commentaar van de rest van Nederland :D

Als er iemand is die ik het niet gun, dan is dat wel die achterbakse jp-balkellende.:r:r
Tenzij hij gaat emigreren met dat geld.:doei::doei::doei:
 
Ik denk niet dat JP van zijn vrouw en de dominee mee mag doen met loterijen.
 
Ik zou niet meer bang hoeven zijn een vette sampler op ebay mis te lopen :D Gewoon in t laatste minuut hoppa een vet bedrag invoeren
Meins Meins Ja Meins!

En ik zou verkassen. Zaakjes goed regelen en weg. Zal wel al mijn samplers moeten achterlaten daar ik dan naar amerika wil. Ach hier in de buurt is nog iemand die van synths houdt. Breng ik het daar wel naartoe.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top