Nieuwe Track

vette sounds ! alleen gaat het wat mij betreft nergens heen ..
drm maakt het ook niet uitmaakt of ie 6 of 3 minuten duurt ..
als je het in 3 minuten niet kan .. dan gaat het met 6 minuten ook niet lukken

je hebt een neger nodig en een hook ! die gitaren zijn vet .. basslijn is niet slecht maar eigenlijk zou je een goed luisteren naar hoe andere nummers opbouwen, draaien en varieren .. probeer dat eens na te doen !

je zou vervolgens eens een variatie op dit gitaar thema moeten proberen te maken .. iets waar het naar toe werkt bijvoorbeeld .. dan kan je ook serieus gaan arangeren ..

voor de rest was ik blij met de shakers .. die vind ik altijd erg lekker .. ook die hihat variaties zijn oke
zo rond 3:20/3:33 .. die zang daar is ook super .. alleen moet dat je rustige stuk van de track zijn !

zelf zou ik die strings er uitslopen maar dat is omdat ik dergelijke strings echt lelijk vind en de track eerder doet afremmen dan vooruitgang biedt ..
 
Bedankt voor jullie reacties. Het nummer is nu pas klaar. Hij klonk wat overstuurt omdat ik wat aan het experimenteren was met masteren en dat wilde nog niet echt lukken. op een korte tijd is dit echter weer sterk verbeterd.
Het geheel is afgemixt op een paar spirit absolute zero, zodoende is het moeilijk afmixen op die dingen omdat 't gewoon niet bizarre speakers zijn.

Het nummer is met Logic Platinum gemaakt met een arturia minimoog vst en cs80 vst, de baseline met een rhodes chroma en een maat van mij met zijn electrische gitaar heeft het ingespeeld. en natuurlijk wat Compressie...... en dat was het wel zo'n beetje.
De zang die is gesampled want zo goed kan ik niet zingen :kroon:

@Catalunya - Das wel een hele eer om met Gino Soccio vergeleken te worden. Da's trouwens wel een held van mij die vent :halleluja


groet,

Funkrider
 
Back
Top