Waar luister je NU naar? II

Leuke dingen komen hier weer voorbij, @snitch : weer lekker gevarieerd in je keuze, dat is mooi! :)

Iets heel anders, kwam het onderstaande adgleopen weekend tegen, dat viel me vooral op vanwege de tekst. 'Katuu' doet een nummer in het Afrikaans, met hier en daar een Engels woord. Als dochtertaal van het Nederlands is het Afrikaans aardig te volgen als je een beetje weet hoe die taal in elkaar steekt. Wat aardige dingen komen voorbij, zoals het functionele:

"ek het die signs gezien maar ek het dit geignoreer"

of het wat meer poëtische:

"want stilte en sober thoughts is wat my laat terug dink
my mind is die see en eks besig omte verdrink"

:)

 
In het kader van het 35-jarig jubileum Reign in Blood van Slayer nog maar eens in z'n geheel beluisterd. Nog steeds een kneiter van een plaat, een klein half uurtje intensiteit van de bovenste plank. Ik heb 'm gekocht op de dag dat hij uit kwam, blijft een klassieker.

 


Toch lekker hé die bossa nova, laatste jaren wat minder geluisterd maar door jouw post komen al die herinneringen weer naar boven...die saxofoniste heeft goed geluisterd naar Stan Getz.
Nog ff een oudje maar wat een lekkere swing;

 
YT-algo's doen alsmaar suggesties, soms is het niks, soms is het aardig. Deze van 'Ticcina' is toch wel een beetje catchy, maar ga je achter de login-muur dan blijkt dat You Suck van Consolidated een opvolger heeft. Ik had geen idee. Hier.

 
Back
Top