FL Studio : Hoe maak ik een drum roll

Ik heb er zelf nooit tracks mee gemaakt en het elke keer na 5 minuten proberen weer weggekeild omdat ik me bij Ableton
Dat heb ik nou bij al die software... heb ze ook allemaal eens geprobeerd maar ik moet er zoveel tijd in steken eer ik iets simpels kan maken dat mij de zin (en de creativiteit) over gaat. Misschien ben ik er wel te dom voor (hoewel ik een ICT achtergrond heb) of heb ik niet genoeg geduld (afgezien van de RSI versterkende factor van dit soort software). Ik hou het bij cubasic, dat kan ik nog net volgen.
 
puncheon_rum.jpg
drol16.jpg
 
En ik vroeger alles maar zonder internet uitvogelen, das ook knap.
 
Zoiets misschien ?

(bestandje is gezipt want op dit forum kan men geen .flp 's posten)
 

Attachments

  • SnareRoll.zip
    26,7 KB · Bekeken: 62
document 1 schrijft :Ik snap niet wat je met zon gevanceerd progamma moet als je dit niet eens zelf uit kan vogelen. Dan ben ik maar een eikel maar het verhaaltje van ik heb dagen gezocht geloof ik niks van, jij wilt zeggen dat je dagen naar een pianorol heb zitten staren en nog nooit op 1 van die knopjes heb gedrukt? Ja vast :doei:

HEY!!!kan ik je toch niet helpen met iets wat je niet snapt ,antwoord is vrij simpel je bent een eikeltje (inderdaad )

zie je wel iemand helpen met een antwoord is niet zo moeilijk, verder maak je niet zo druk alsof jij alles weet inderdaad :doei:
 
zie je wel iemand helpen met een antwoord is niet zo moeilijk, verder maak je niet zo druk alsof jij alles weet inderdaad :doei:

Zoek ff een topic van mij op waar ik vraag hoe ik dit/dat/zus shit doe. Ik zeg niet dat ik alles weet maar voordat ik een simpelkutvraafje neer kwak ga ik wel eerst zelf op onderzoek uit, google is your best friend.


[ame="http://www.google.ie/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-GB:official&hs=JUw&ei=vp_sScXWNYGw-QaduITnBQ&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=how+to+make+a+drum+roll+in+fruity+loops&spell=1"]
 
waarom ben je dan in godsnaam lid geworden van dit forum???????? als jij het allemaal kan vinden .
ik kan ook iedereen beatwoorden met,........ in de handleiding .

ja duuuuuhhhhhh ,....zeg dan gewoon niks als je het zelf niet weet of gewoon niks zinvols kan zeggen .
niet altijd van het slechte uitgaan van iemand die een vraag stelt hier op het forum zou ik zeggen,..........niet iedereen snap het even snel ,en vraag het dan op een gegeven moment wat is daar mis mee????? en als je het niet geloof dat ik echt bezig bent geweest ,trouwens ook een aantal tutoriuls gekeken maar niet over dit onderwerp ,..nou en ......dat maak me pis niet lauw.
maar ja je blijf denk ik zoals je bent .. , succes verder met al je andere antwoorden op andere vragen , je antwoord zal zijn ????

wacht effe ,...............laat me raden , in de handleiding ,........ goed hoor
kan ik trouwens ook tegen jouw zeggen ,als je gaat zoeken op internet , waarom ???
staat toch in de handleiding!!
 
Ok, nog 1x dan:

Met ENIGE REGELMAAT komen hier zielige warezgastjes met 2GB aan torrentz waarvan ze OF vragen stellen waarom of de crack niet werkt, OF vragen stellen die onstaan uit pure desintresse en gebrek aan "pride of ownership" omdat het toch allemaal niks kost.

Ondertussen denken ze dat ze allemaal de volgende Fledder Legrand zijn, maar ze zijn nog te lui om in een handleiding te kijken (of deze bij de fabrikant z'n website te downloaden als die niet bij de torrent zat meegeleverd)

Aan dat soort gastjes hebben een aantal members (waaronder ikzelf) nog een hekel.... vandaar de soms kuttige reacties dus :)
 
ok ,maar omdat dan op voorhand te doen klopt dan ook niet toch ?????
laten we eerlijk zijn .

daarom reageer ik op mijn manier weer terug .

maar ja het (probleem ) is al lang opgelost, nogmaals dank yoozer.

ik hou er verder maar over op , goed idee lijkt mij.

de garoetjes,

okdan
 
Ok, nog 1x dan:


Aan dat soort gastjes hebben een aantal members (waaronder ikzelf) nog een hekel.... vandaar de soms kuttige reacties dus :)

Een hekel,.. gheheh,.. klinkt als Het United Geert en Rita front!

Fatsoensrakker Raphie werpt zich heel nobel nog 1x op als voorganger van de haters op t forum,..

Het leven heeft ook een manual dude,.. Read it!!!

Op bladzijde 1 staat geloof ik: "Leven en laten leven!!"
 
Back
Top