midigebruik

RoZo

Stamgast
Lid sinds
6 mei 2005
Berichten
116
Persoonlijk was midi gear mn doel niet en synths ook niet. Persoonlijk ben ik meer geïnteresseerd in de recorders effecten, menpanelen e.d.
Ik vraag me af hoeveel leden hier eigenlijk feitelijk muziek maken met instrumenten, en anders of ze wel werkelijk iets spelen. Mn midirecorder was gewoon nodig om met sequencers mee te kunnen laten lopen, want ik heb geen drumstel. Verder speel ik eigenlijk alles gewoon zelf. Piano, gitaar, bas. Wie nog meer?
 
Idem hier, midi en al wat daar bij hoort ben ik gaan gebruiken om dingen te kunnen opnemen. Oorspronkelijk speelde ik op de piano, een beetje basgitaar en op de drum kan ik ook wel een beetje (t)rommelen.
En blokfluit natuurlijk. :D
In de toekomst wil ik ook nog wel gitaar leren.
 
waar neem je mee op?
Ik aanvankelijk op een bandje, daarna PC en tegenwoordig op een harddiskrecorder. Die laatste is verrassender dan ik dacht. Veel effecten, en de schuiven zijn beïnvloedbaar met midicommando's.
Voor synth technologie wenste ik al dat soort zaken. Passages van muziek knippen en plakken ging eindelijk ook es effectief en foutloos. Hij kan je projecten op CD branden en de eindmix ook. Werelds apparaat.

gitaar spelen is ook wel cool, persoonlijk ben ik er tamelijk mee opgehouden.:gaap:
 
Back
Top