stofhoezenspecialist!

Kom net van vakantie en al 4 weken liggen 5 hoezen klaar bij de buren. Let wel effe op of de gaten goed zitten. Bij de Juno 106 valt de hoes over de midistekkers. Bij de PSR snap ik de gaten niet, daar zitten geen stekkers. Verder opletten bij mixers of de hoes ook past als de stekkers er in zitten! Ga niet steeds alles lostrekken...

Verder niets dan lof, op maat gemaakt hoes voor de recorder 6 euri's!
 
Ik geef in de bestellingsmail altijd mijn wensen aan, dus dat ik graag alle pluggen in mijn mixer wil laten zitten. Ik voeg daar meestal ook een tekening (met maten) van het zij-aanzicht bij.
Al mijn wensen zijn altijd keurig uitgevoerd.


groet

Tom
 
leren hoeze

leren hoeze

Origineel geplaatst door edfx
Mijn ma maakt leren stofhoezen, werkt ook prima, ze zijn stevig, er hoeft geen elastiek in, ze gaan er heel snel over heen (paar keer oefenen en je doet het in een polsbeweging ;)) en vooral niet duur. Wie geinteresseerd is geeft maar precieze maten door dan vraag ik wel wat het moet kosten.


ok met bijpassende laarzen en pet zekert [:D
 
Zo, ik heb net m'n stofhoezen voor de OB-Xa en CS-60 binnengekregen, 3 dagen na bestelling.
Zien er keurig uit, helemaal op maat gemaakt, kostte me uiteindelijk iets van 11 euro per stuk incl. verzendkosten.
Ben erg tevreden over Compu-Cap dus! :okdan:
 
volgens mij doen ze daar aardig goede zaken bij compucap via synthforum, ik heb ook voor alles hoezen besteld en van alles wat ik hier heb hadden ze al de maten van, alleen m,n akai asq10 moest ik zelf even opmeten.
 
En nog een positieve recensie voor die jongens van Compu-Cap.
Hoezen besteld voor alle apparatuur en na drie dagen keurig verzorgd in de bus.
Petje af (of cap af) voor dit bedrijf. :okdan:
 
Heb ze ook al een tijd. Voor een aantal synths een tekening in Sketchup gemaakt en die hebben ze bij CompuCap gewoon precies nagemaakt.

Hier een van m'n KRK RP5, het open stuk is voor de aansluitingen aan de achterkant.

rp5hoes.jpg
 
asje zo,n 6 synths ,...en eeen meer dan vierkante meter mixer heb
is t het best wat werk voor ,..nog niet eg duur dus
rekenen ; as hans 11 p stuk kijwt is
na
dan gok ik tegen de 50.- leuk binnenkort jarig:engel: :okdan:

waar kiezen sommige voor leer
en sommige voor zo,n plastic matt caapp

voor mn mixer zou ik wel ;leer willen tof...samen met sky front op D&R
:smeris: d&r sm style leren pet op ...uh kop
is soo lastig aster een kat overheen rent die mn subs toewijzing knobbies instellen ,..grr

:dubbel:
 
dus als ik het goed begrijp kan je aangeven dat je je pluggen erin wilt laten zitten en dan maken ze daar extra ruimte voor? Of zit er een soort inkeping waar de snoeren worden aangesloten? Of moet je dit echt duidelijk aangeven??

Klinkt iig erg goed allemaal
 
Ze maken inderdaad een inkeping bij het gedeelte waar de kabels zitten (mits het apparaat bij hen bekend is; anders kun je het zelf aangeven).

Ik heb ook net weer enkele stofhoezen binnen. :okdan:
 
Dit klinkt zeker goed binnenkort ook Maar eens bestellen.
 
Ik heb ook stofhoezen besteld bij Compu Cap, voor mijn SY-99 en AN1x.

Beide modellen stonden reeds op de website. Ik had via de mail een vraag gesteld over betaling. en ze zeiden dat het achteraf moest, en dat de hoezen reeds verzonden waren.

Echter, na een aantal dagen had ik nog niks in huis, dus had ik ze weer gemaild. Blijkbaar waren de hoezen naar een verkeerd adres gestuurd, dus mijn adres terug gemaild, de hoezen de volgende dag in huis :okdan:

De hoes voor de AN1x is grijs, en voor de SY-99 zwart. Beide passen perfect.

Een aanrader dus, ondanks de verkeerde bezorging (weet ook niet of het mijn eigen fout was, de gegevens die ik had ingevuld stonden niet bij de bevestigingsmail) snel in huis.
 
Ook even een bestelling geplaatst voor mijn
MPC2000, TR606, TR707, TR808, Tascam 2516.
Die doeken word ik ook een beetje iebel van.:D
 
ik heb ook net 3 hoezen binnen van Compu-Cap voor de Micron, Alpha Juno 2 en Prophet 2008 Module... Goed spul en past goed dus is wel een schop waard vind ik persoonlijk ;)
 
Ik heb ze jaren geleden op een beurs ontmoet en later op de zwarte markt in Beverwijk. Vroeger maakten ze zwarte hoezen, nu grijze. Ik heb er de afgelopen jaren negen gekocht, maar ik zag de EX-5, de K-5000W en de Promega 3 ook in het lijstje staan, dus die ga ik ook bestellen. En van de andere synths en de mengtafels maar eens de maten of typenummers opgeven. In een van de oude hoezen is een barst gekomen door uitdroging, maar ik heb er gewoon een zelfklever (Vlaams voor sticker) overheen geplakt. De grijze zijn van betere kwaliteit. Dus... prima zaak; betalen na snelle levering; waar vind je dat nog?
 
volgens mij doen ze daar aardig goede zaken bij compucap via synthforum, ik heb ook voor alles hoezen besteld en van alles wat ik hier heb hadden ze al de maten van, alleen m,n akai asq10 moest ik zelf even opmeten.

heb ook een goede deal gesloten met ze! :D
 
Erg handig dit en ik maar aan de gang met handdoekjes...en dat trekt zelf stof aan. Een handdoek is nog bijna duurder dan deze hoezen. Ik ga ze iig ook bestellen.
 
Back
Top