• De uitslag van de Synthforum Contest 2021 is bekend!
    De resultaten zijn hier te zien.

  • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
    Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
    Lees dan deze mededeling!

BasZiePee - Into Depth

Sankt Pauli

Stamgast
Lid sinds
7 januari 2009
Berichten
163
Locatie
Ridderkerk
Productietechnisch klinkt ie heerlijk weg, mooi stereobeeld, goed gemixt. Aan de andere kant heb ik weinig met dit soort nummers. Kabbelt voort en gaat niet echt ergens naartoe. Ik neem aan dat dat wel hoort bij de muziekstijl en dat dit dan ook best wel aan zo kunnen slaan.
 

Geachte

Hout
Lid sinds
28 april 2011
Berichten
69
Locatie
de meern
Ik zit naar een circus act te kijken met deze muziek. Zo'n trapezenummer van de ene naar de andere kant en even zweven door de lucht en op tijd vastpakken (in slow motion). Daar is deze muziek prima geschikt voor of een goochel act ja leuk! Er zit af en toe een compleet ander akkoord in wat je niet verwacht. Ja best wel goed deze.
 

jandojando

Stamgast
Lid sinds
29 januari 2014
Berichten
216
Locatie
IJmuiden
Vind de sounds heerlijk, maar het mist inderdaad wat spice, ik kan niet helemaal benoemen waar dat aan zou liggen of wat je er aan zou kunnen doen. Iemand anders wellicht.
 

ohtar

Stamgast
Lid sinds
13 Maart 2003
Berichten
434
Kan mijzelf wel inbeelden met een cocktail op een loungebank met dit nummer op de achtergrond. Van mij had die overgang naar dat Majeur akkoord niet gehoeven, haalt me er een beetje uit.
 

NicoNoise

Ouwe rot
Lid sinds
1 september 2002
Berichten
568
Locatie
vlakbij Apeldoorn
Heel lounge sfeertje, iets voor op de achtergrond, dringt zich niet op. Kabbelt rustig voort, je moet er niet teveel op gaan letten. Prima!
Ook ik heb last van het majeur akkooord. Die trekt veel te veel aandacht en dan ga ik denken en afwachten hoe dit opgelost gaat worden en ben ik niet meer aan het loungen.
 

Xclusive1983

Stamgast
Lid sinds
13 januari 2011
Berichten
268
De kick is echt niet mijn ding, plopt enorm hier in ieder geval. maakt het gelijk lastig om er fijn naar door te luisteren. Als je zo'n prominente kick hebt verwacht je van de rest ook meer power. Alles zit er in, maar ik kom er niet echt in hierdoor lijkt hij erg lang te duren.
 

bijlevel

SWB
Lid sinds
29 november 2007
Berichten
991
Locatie
Delfgauw
Lekker muziekje als opwarmer voor een avond lekker uit je bol gaan op een EMD-festival. Misschien zou je de rest van de muziek op die avond ook kunnen verzorgen, maar dan moet er wel steeds meer sambal in! Ik denk dat jij dat in potentie wel kan.
 

batspinda

Ingeburgerd
Lid sinds
19 januari 2008
Berichten
87
Locatie
Somewhere you've never heard of.
Niet mijn genre, maar de track zit wel goed in elkaar. Ik mis persoonlijk wat gevoel en onvoorspelbare overgangen/ elementen.

Het klinkt wel professioneel en mooi opgepoetst, de sounds passen ook goed bij elkaar!
 

stoter

Stamgast
Lid sinds
25 oktober 2021
Berichten
268
Locatie
Utrecht
Rolt lekker, deze!

Ik heb een zwak voor die (korte) mineur/majeur-verschuivingen, dus mij had je direct binnen :D En mooie ingetogen partijen die het aanvullen en interessant houden. Knap werk :okdan:

Smaak-dingetje wellicht.. maar de kick heeft iets te veel sub in mijn beleving.. lekker op de hoofdtelefoon, maar ben bang dat het op een dansvloer één grote "boenk" wordt.. geef die baslijn maar wat ruimte, zou ik zeggen.
 

Alk

Stamgast
Lid sinds
7 november 2016
Berichten
103
Binnen het genre zeker goed vermoed ik. Voor mij zit er net te weinig een ‘hook’ in.
 

RFB

Ouwe rot
Lid sinds
15 februari 2004
Berichten
560
Locatie
Kockengen
Ben het met Payt eens...
Mooie mix en mooie sounds. luistert lekker weg zoals een aantal forumgenoten ook zegt :) Misschien had er wel iets mogen gebeuren op gegeven moment wat de het iets meer een song maakt ipv een loop waar je dingen aan en uit zet.
Wel een leuke mineur - majeur twist rond 0.56...
 
Top