BasZiePee - Into Depth

=XTRECIST=

Signal Overload
Lid sinds
13 december 2002
Berichten
1.715
Locatie
Almere
Het luistert echt lekker weg! Er zijn van die compilaties met classy lounge beats waar dit echt tussen past. Vind je soepele hihats en je lage synth stab cool gedaan.
 

Bahamut

yip yip
Lid sinds
28 mei 2002
Berichten
2.467
Locatie
Nijmegen
Gewoon goed! :okdan: Erg fijne combinatie van sounds. Tasteful.
Qua opbouw kabbelt het lekker voort, maar zit er nog meer in denk ik.
 

payt

Enorm Lid
Lid sinds
4 april 2005
Berichten
1.579
Locatie
Yurp
Mooie mix en mooie sounds. luistert lekker weg zoals een aantal forumgenoten ook zegt :) Misschien had er wel iets mogen gebeuren op gegeven moment wat de het iets meer een song maakt ipv een loop waar je dingen aan en uit zet.
 

BasZiePee

Stamgast
Lid sinds
17 oktober 2004
Berichten
109
Locatie
Den Haag
Dank jullie allen voor jullie moeite om mijn track te luisteren! Over smaak valt niet te twisten en dat is mooi. Daarvoor ben ik ook op het forum. Voor ongebreidelde kritiek en voor complimenten.
 

seyor

Jeroen van Dijk
Lid sinds
9 augustus 2018
Berichten
257
Locatie
Oss
Ik mis de "Peper" in het geheel. Echt zo'n nummer voor op een hip feestje. Klinkt wel lekker, maar er had voor mij iets meer variatie in mogen zitten.
 

KaeD

Ingeburgerd
Lid sinds
21 december 2020
Berichten
86
Locatie
Macharen
Heerlijk nummer ,zie me al in een strandtent zitten met een lekker drankje met deze muziek op de achter grond. Heerlijk. er zit alleen een terugkomend plingeltje (start oa op 1.33) in wat mij langzaam gaat irriteren.
 

Talames

Ingeburgerd
Lid sinds
10 januari 2016
Berichten
62
Locatie
Brussel
Groovy, mijn hoofd was 6 minuten lang mee aan het gaan met de beat! Er zijn waarschijnlijk wel mogelijkheden tot verbetering maar ik zou niet direct meer variatie aanraden. Sommige genres halen nu eenmaal hun kracht uit herhaling. Misschien wat ear candy hier en daar, misschien de break rond minuut 2 wat kaler maken om een enkel element in de spotlight te zetten, wie zal het zeggen :)
 

snitch

Vijfde colonne
Lid sinds
30 juni 2003
Berichten
1.778
Locatie
Den Haag
Past in mijn huidig herluisteren van Basic Channel / Jeff Mills et al, wat de lat wel gelijk onmogelijk hoog legt. Met een flinke dot goede mastering mag deze best veel langer duren, luistert lekker weg.
 

Jason31

Madman J
Lid sinds
11 Maart 2008
Berichten
1.264
Locatie
Almere
Deze track is prima voor in een mix, arrangement is gewoon af. Mij lijkt de Organ sound wel een beetje te resoneren, misschien iets van een Soothe of Smooth operator erop? Ik vind het een lekker nummer in ieder geval.
 

krautrock1958

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
22 september 2016
Berichten
5.112
Locatie
wormerveer
Hele lekkere mellow vibes laat je horen met deze track, stabs doen het toch lekker in zo'n track.
De basis vind ik lekker en 6 min lijkt lang maar ik denk als je een paar interessante chord changes erin gooit hier en daar dat deze track ook rustig nog een paar minuten langer kan zijn.
 
Top