Nieuws van Behringer

Screenshot 2024-01-26 at 14.10.11.png
 
Leuk dat ze CR-78 hebben gedaan, maar persoonlijk vind ik deze er erg onaantrekkelijk en onpraktisch uitzien vergeleken met de RD-8.
 
Leuk dat ze CR-78 hebben gedaan, maar persoonlijk vind ik deze er erg onaantrekkelijk en onpraktisch uitzien vergeleken met de RD-8.
Lijkt erop dat ze een groot deel van het origineel hebben aangehouden qua bediening, en dat was niet de meeste vriendelijke drumcomputer om te programmeren:
1706441849153.png

De TT-78 van Cyclone heeft ook de (analoge) sounds maar een modernere interface, ook niet idioot duur op zich:
1706441886425.png

En sinds de laatste update zit er een ACB model van de CR78 in de TR-8S en TR-6S, maar da's dan wel een digitale emulatie.
 
En sinds de laatste update zit er een ACB model van de CR78 in de TR-8S en TR-6S, maar da's dan wel een digitale emulatie.
Klopt, en dat is goed genoeg voor mij.

TR-8S is een uitstekende “alles-in-één” bak voor mij.
Eén interface en één plek in mijn rack.
 
Kwestie van productiekosten denk ik bij Behringer. Kastje van die RD78 heeft zo te zien dezelfde afmetingen als de RD6 en de TD3 dus kunnen ze dezelfde mal daarvoor gebruiken. Originele CR 78 was natuurlijk een ramp qua design, bediening en met dat ene mono outputje😂 Dat hebben ze destijds rechtgezet met de TR808.
 
Aan het einde van het jaar een zoeken op afbeeldingen van studio's. Ik denk dat de studio's er qua gear een stuk meer behringer'ised uitzien..en.. relatief wellicht meer producers die hardware aanschaffen. Interessant idee.
 
1706608993903.png

Naast de UB-Xa voor je studio komt er nu ook een versie voor je tuinkabouters!

What do you think about the UB-Xa analog synthesizer? It has quickly become the top-selling analog synthesizer since its launch, thanks to its 16 voices and polyphonic aftertouch keybed.

We now have a more affordable option, the UB-Xa Mini, available for only 99 USD for those who want the authentic sound of the OB-Xa.

The synth is currently in beta testing and we are looking forward to shipping it soon.
 
Vet!, more spring... ben er gek op.

Drive klinkt ook aangenaam.

Kijk het is geen Fender twin tube verb.
Maar toch heerlijk as is.
Als ze 5 euro zijn zou ik er twee kopen voor stereo.

Ik hoor alleen geen feedback.
 
Laatst gewijzigd:
, dan toch minstens hun prototype-afdeling.

Yep, ik ben vol vertrouwen dat daar ook de Behremin nog rondslingert, da's het punt niet. :D Maar die volgende stap, daadwerkelijk in productie brengen (same old song, skip)

Die spring reverb wordt vast een succes, prima. Maar mensen toch... onder welke steen en zo, zeg me niet dat jouw 'My First Spring Reverb' van Behringer moet gaan komen. Heeft iedereen zoiets al niet al lang en meervoudig? :)
 
Ff wachten dat ze weer voor de helft op MP terecht komen.

Ja ik heb meerdere spring reverbs.
Maar goed voor weinig lust ik wel twee van deze.
 
Back
Top