Wat is het meest waardeloze apparaat wat je ooit hebt aangeschaft?

Grand Stand Keyboard standaard. Soort van steigerpijpenconstructie met vleugelmoeren en getande ringen. Onhandig, zwaar en vrijwel direct kapot...
 
Ik snap niet wat mensen altijd lopen te zeiken over senseo... Het is inderdaad niet de allerallerbeste koffie ooit, maar het is (mits je de juiste pads hebt) goed te drinken en vooral makkelijk te zetten en in verhouding tot de echte dure machines met van die cupjes, goed te betalen!

In ieder geval stukken beter dan van die B-merk filterkoffie die (wéér eens) te slap of te sterk is gezet!

prima koffie in die pads ja, als je ze weer moet openknippen omdat het waardeloze ding weer niet werkt of vacuum zuigt en niet meer open wil. of alle koffie er aan de bovenkant uit komt zetten omdat ie niet goed afsluit. ik ben overgestapt op een
37302_PE129276_S3.jpg
krijg ik tenminste meteen hartkloppingen 's ochtends ;)
 
Goede reden om lenzen te gaan dragen... :)



Kaasschaven zijn inderdaad altijd rampzalige dingen geweest in m'n leven. Elke kaasschaaf die ik heb gehad is ronduit K*T!!! Of je staat inderdaad je kaas te aaien, of je kaas doet niets anders dan vastplakken en opkrullen, of je kaasschaaf buigt compleet krom als je een beetje kracht zet.

De ENIGE kaasschaaf waar ik beste vrienden mee ben geworden in mijn leven is die van mijn moeder. Maar die mag ik niet hebben... grmbl ^)*&^
Ze heeft hem gelukkig wel in haar testament opgenomen... :okdan:



Ik snap niet wat mensen altijd lopen te zeiken over senseo... Het is inderdaad niet de allerallerbeste koffie ooit, maar het is (mits je de juiste pads hebt) goed te drinken en vooral makkelijk te zetten en in verhouding tot de echte dure machines met van die cupjes, goed te betalen!

In ieder geval stukken beter dan van die B-merk filterkoffie die (wéér eens) te slap of te sterk is gezet!


Noorse kaasschaaf kopen...die hebben hem uitgevonden.

Ik zet altijd koffie met een perculator, echte koffie zeg maar. Ik vind aan Senseo een bijsmaak zitten...er zit iets in wat ik echt vies vind en ik krijg van Senseo last van mijn maag...4 real!
 
Hartman Neuron synthesizer

gekocht, superblij uitgepakt, aangesloten, mooie lichtjes allemaal.........

maar wat een K*T klanken komen daaruit, het toppunt van pijn aan je oren schel en dun. nagels over een schoolbord effect. Veel bugs, veel controllers veranderen bijna niets aan het geluid. Ingepakt en retour.

was idd een floppertje die Neuron...
 
Senseo is het perfecte koffieapparaat voor mensen die geen koffie drinken. Mijn rato thuis is gemiddeld 1 kop per week. Mijn vrouw drinkt geen koffie. De rest gaat op aan visite. Dan is een Senseo een uitkomst. Maar als je echt van koffie houdt en het spul met sloten drinkt, dan moet je gewoon een echte koffiemachine kopen.

En OT: een Wii. Slappe graphics, geen surround, slechte spellen ... echt een miskleun.
 
digidesign 882 en ADAT bridges. Klinkt voor geen meter! Je samplet met bvb een S6000 een kick die echt knalt dat je ramen rammelen, je jaagt het optisch door de digidesign adat bridge (normaal zou je geen verlies mogen hebben want digital domain) en je kickt klinkt alsof je op een kartonnen doos mept!!
 
De roland fantom G6.
Basisklanken half de kwaliteit van bv. een motif.

Voor de rest wel alles erop en eraan voor recording en sequencing,... maar na een tijd had ik toch wel door dat ze pogingen doen om een daw zoals cubase op dat kleine schermpje zichtbaar te maken,... dus dan pak je gewoon cubase zelf, en heb je geen fantom-g niet meer nodig.
 
Synton Syrinx, wat een hype zeg.
Valt zwaar tegen.

Kom op je hebt hem maanden lopen promoten als "je van het" en nu ist ineens niks meer..dus je hebt iemand bewust en kut apparaat verkocht?
 
Meningen kunnen veranderen :eureka:
En nee ik heb niemand een kut apparaat (hij was als nieuw en technisch 100%) verkocht :okdan:
En diegene had toevallig al een (zwarte) Syrinx, dus hij wist wat hij kocht, maar had toch liever de zeldzame titanen/paars kleurige en doet de zwarte in de verkoop.
Thats all :halleluja
 
Met enige afstand: een magnetron kroket. :frons:
 
Back
Top