een chillout track (om de lente in te luiden)

Het bestand dat u probeert te downloaden is tijdelijk niet beschikbaar.
Tja...
 

Dude... Bij dat megauploads moet je een rampzalige captcha solven EN 45 seconden wachten voordat je download uberhaupt kan beginnen. Klik ik op Premium om te kijken wat daarachter zit, gewoon omdat ik, vooruit dan maar, die 45 seconden ervoor over heb en dus effe de tijd moet doden (en wow, die premium! 200 euro dokken (!!) en je kunt je leven lang bestandjes bij hun uploaden, joepie), niets dus, klik ik op back (want die pagina met Premium info laadt natuurlijk niet effe in een andere tab of scherm!) moet ik WEER 45 seconden wachten!

En dan gaat de download ook nog eens met een kazige 50 à 60 KB/s, terwijl ik 120 mbit heb liggen.

Als je zo veel barrières opwerpt vergaat de zin om het liedje te luisteren je toehoorders waarschijnlijk enigzins.

Zet 't op myspace, zet 't op een van de tig andere muziek-upload-maar-dan-WEL-direct-streamen dingetjes, trek een paar tientjes uit en host een website waar je het op zet, whatever, want dit is geen doen :D Of attach je mp3 gewoon hier op 't forum. Dat kan tot 9.77 MB per mp3! Daar kun je best wat in kwijt.

Geen aanklacht tegen jou hoor, meer een suggestie dat dit geen goede manier is om je track onder de aandacht te brengen (en WEL een aanklacht tegen dat belachelijke megaupload.com). Ik zou zeggen: zoek een willekeurig alternatief - het kan bijna niet onhandiger dan dit! :D

Dit hele verhaal getyped hebbende zit ik nog steeds pas op de helft van de download, want hij stokte en ik moest opnieuw beginnen. Ik houd 't voor gezien! :D Ik luister wel een ander keertje als 'ie beter bereikbaar is.

:biertje:
 
Laatst gewijzigd:
Dat megauploads.... snie echt lekker he? Zo mega zijn ze niet. :kont:
Maarreh... je kan toch hier maar 4 mb uploaden?

Van myspace bestaan klachten dat ze te veel comprimeren wat ten koste zou gaan van je geluid. Vraag ik mij toch af hoe die pro's het doen.

Ik heb voor VIRB gekozen. Moet zeggen werkt aardig.
Myspace ga ik ook nog proberen. Vooreel van myspace vind ik dat je de muziek luistert en tegelijkertijd een slideshow krijgt te zien.

Wat je nummer betreft;
Klinkt aardig maar ik zou proberen iets meer diepgang er in te brengen. (Opbouw / afbouw ed.) Die drums vind ik geinig. Zelf ben ik voorstander van spacegeluidjes.
Hoeveel sporen heb je gebruikt?
 
de url naar myspace staat in mijn signature ;)
dank voor het luisteren en de feedback!

en megaupload suckt, klopt! kon even zo snel niks anders bedenken en de track stond nog niet op myspace. daarbij heeft myspace bagger geluidskwaliteit. Voortaan zal ik een snellere en fijnere download verzorgen:halleluja
 
Dat megauploads.... snie echt lekker he? Zo mega zijn ze niet. :kont:
Maarreh... je kan toch hier maar 4 mb uploaden?

Van myspace bestaan klachten dat ze te veel comprimeren wat ten koste zou gaan van je geluid. Vraag ik mij toch af hoe die pro's het doen.

Zie mijn twee posts in deze thread:
https://www.synthforum.nl/forums/showthread.php?t=110095

Alle bijlagen op het synthforum zijn max 4 MB BEHALVE de mp3, da's max 9.77 MB! :D

En een aardige web player, vind ik zelf, is die van www.longtailvideo.com, daarover heb ik ook gepost in die thread.
 
Ik ben geen expert in dit genre. Maar ik vond het een lekker ontspannen nummer.
De drums klinken lekker en de gebruikte geluiden bevallen me ook. :okdan:
 
Back
Top