• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Tascam US-16x08 / 16 ingangen, 8 uitgangen geluidskaart

Prijs
125 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

axn

Ouwe rot
Lid sinds
2 december 2004
Berichten
1.455
Locatie
Waddinxveen
Hierbij verkoop ik de volgende geluidskaart;

- Tascam US-16x08 / 125€

In goede maar gebruikte staat. Werk perfect.

Ophalen in Gouda / Waddinxveen of verzenden.

Algemeen​

De Tascam US-16x08 is een USB-geluidskaart die bulkt van de Tascam-kwaliteit. Het is een audio interface die zich net zo thuis voelt op uw bureau als in een 19 inch rack en die uitgerust is met een indrukwekkende 16 ingangen, 8 uitgangen en MIDI IN/OUT. De inputs zijn verdeeld in 8 microfooningangen met schakelbare fantoomspanning (XLR) en 8 gebalanceerde jack-ingangen, waarvan het tweetal aan de voorzijde ook te gebruiken is als gitaar-ingang. Verder hebben de eerste tien inputs een eigen gain-regeling en kunnen de overige zes geschakeld worden tussen -10 dBV en +4dBu. Geschikt voor PC, Mac én iOS.

US-16x08: stil en zuiver​

De Ultra-HDDA (High Definition Discrete Architecture) microfoon-preamps van de US-16x08 zijn verantwoordelijk voor de werkelijk uitmuntende voorversterking van uw dynamische en condensator-microfoons. In deze prijsklasse zult u dan ook moeite hebben een geluidskaart te vinden die zó zuiver en stil klinkt - de ruis ligt zelfs bijna onder de gehoorgrens - als de US-16x08. Dit formidabele geluid vindt zijn weg naar uw computer via USB, waar het kan worden vastgelegd in 96 kHz/24 bit-kwaliteit. De interface is ook standalone te gebruiken, bijvoorbeeld ter uitbreiding van een mengpaneel.

Snel, praktisch en stijlvol​

Om latency tot een minimum te beperken, heeft dit Tascam-product een DSP-mixer aan boord, inclusief overzichtelijke software. Ieder kanaal krijgt daarmee een eigen 4-bands equalizer en compressor, zodat de verschillende signalen zich al behoorlijk opgepoetst kunnen begeven richting een willekeurige DAW. Overigens wordt gegarandeerd dat Sonar, ProTools, Cubase, Live, Studio One en Garage Band perfect zullen samenwerken met de US-16x08. Een zeer praktische en uitgebreide interface die van het Duitse bedrijf Designbox ook nog eens een buitengewoon stijlvol en handig schuin geplaatst ontwerp kreeg.
 

Attachments

  • tempImagelfKEpT.png
    tempImagelfKEpT.png
    1,8 MB · Bekeken: 52
  • tempImagecSrDBn.png
    tempImagecSrDBn.png
    1,6 MB · Bekeken: 37
  • tempImage9t39lB.png
    tempImage9t39lB.png
    1,6 MB · Bekeken: 37
Back
Top