stofhoezenspecialist!

Net mijn bestelling ontvangen voor Prophet 600, Akai AX-60, MS-20mini en Big Knob, en erg tevreden. Moet zeggen dat ondanks dat ik oorspronkelijk liever geen grijs wilde het er hartstikke netjes uitziet.
Helaas waren de covers voor m'n speakers veel te klein, dus daar is iets mis gegaan. Zal daar even contact over opnemen, maar verwacht geen problemen.
 
Goede ervaring met CompuCap: snelle service, achteraf betalen dmv overschrijving, niet moeders mooiste want de dikke naden zitten aan de buitenkant maar wel degelijk materiaal voor zen prijs. Eentje van de hoezen was helaas wat aan de smalle kant. Toen ik erover kloeg vroegen ze of ik misschien per ongeluk de 61 keys versie gekocht had voor mijn 88 keys synth :D
 
Je kunt ze ook op maat laten maken. Uiteraard moet je dan wel de goede maten doorgeven. Ik heb bijna alles in onderstaand lijstje bedekt met Compu-Cap.

Om ze uit elkaar te houden, gebruik ik de meegeleverde gele stickers, maar omdat die niet eeuwig plakken, is het handig dat de maker de naam van het apparaat waarvoor de hoes is gemaakt, aan de binnenkant heeft geschreven.
 
Ik ga - als 't tenminste te vinden is - in de toekomst voor de zwarte rekbare hoezen in stof.
Ik heb er zo één en vergeleken met de tientallen compu cap hoezen: compu stinkt. Ik heb de indruk, als ik na een hele poos in de ruimte kom, (mijn neus vers is, zeg maar) ik die geur opnieuw ruik, ookal heb ik er sommige al jaren.
Ik vraag me af of 't wel gezond is. Er is onderzoek gedaan naar 'new car smell' en bleek dat dit ook het uitdampen is van kunststof, en dat blijkt helemaal niet gezond.
Mijn dominion 1 is besteld, spijtig genoeg hebben ze geen zwarte rekhoezen van 55 cm, kleinste is 1m breed, bij justmusic
 
Ik heb alles onder compu-cap hoezen. Als ik een nieuwe hoes heb, laat ik deze altijd 1 of 2 dagen in de schuur liggen, zodat hij wat kan "uitgeuren". Dat werkt prima.
 
Er zit wel altijd een lekker geurtje aan die dingen ja.
Ook heb ik wel eens gehad dat de maat van een geleverde hoes echt niet klopte maar dat werd dan wel snel gecorrigeerd door het na sturen van een nieuwe hoes die wel goed paste.

Oprekbare hoezen zie ik persoonlijk niet veel toegevoegde waarde in aangezien het mij gaat om het vermijden van stof en dat doen de compu cap hoezen prima. Daarnaast zijn ze heel goedkoop, ook niet vervelend! :)
 
Heb 1 op 5 hoezen met fouten, hij lost dat altijd gratis op. Ik ben er dus mee gestopt te bestellen op naam: ik geef altijd een technische tekening mee met de maten, zoals ik 'm wil, dat verloopt prima.
 
Heb 1 zwarte, voor de M1, die is echt zoveel mooier. Maar helaas... enkel Komo regenjasjes verder...
 
Ja, die zwarte stonken niet, maar die sleten wel sneller. Sommige instrumenten ruiken meer, zoals mijn String-Ensemble. Maar dat is iets voor een nieuwe draad.
 
Hoezen 24 uur in de vorst leggen ( droge plek buiten als het eens flink vriest)
Misschien eens wassen zonder vol centrifuren en niet te warm is ook het proberen waard
 
:)
Ja, die zwarte stonken niet, maar die sleten wel sneller. Sommige instrumenten ruiken meer, zoals mijn String-Ensemble. Maar dat is iets voor een nieuwe draad.
Laat me raden , naar pies en poep?
Zit hem al in de naam natuurlijk :-)
 
Heb alles onder Comp-cap.nl spul zitten. De geur is idd wat opmerkelijk maar na een tijdje is het weg. Voor m'n mixer had ik een hoes ie niet paste, terug gestuurd en kreeg gratius een nieuwe. Perfecte service. Vakmanschap hebben ze!

voor nog geen 7 euro mn 808 en 909 stofvrij in de studio staan. Is geen geld.
 
Mooi dat de eerste post in deze thread meer dan 13 jaar geleden was...! Ik heb onlangs nog wat besteld en het zijn prima hoezen voor een prikkie.

Ook mooi is dat de website en de betaalmethode in die periode niet is gewijzigd. Ik stel me bij dat bedrijf een oud baasje voor die in de schuur die dingen in elkaar zit te naaien. :D
 
Ik heb m eens ontmoet denk ik. Op een platenbeurs in antwerpen. Waar ook computerspul te koop was. Of was het een oldtimer beurs... Anyway. Ik dacht toen : wiewil er in godsnaam nu nog zijn glazen pc beeldbuis afdekken met een hoes. Want ik denk dat er zoiets stond op zijn standtafel, toen.
 
Eindelijk ook eens besteld (6 tegelijk) en ben erg onder de indruk! Snel geleverd, prima kwaliteit, prima prijs, alles past, prima service, .... Alles top. En zelfs een Elka Rhapsody 49 had ie al in de catalgus staan! Alleen de sk30 mist nog, maar dat is voor een volgende bestelling.
 
Je kan ook altijd zelf de maten doorgeven. Heb voor m'n krk's met sketch-up een 3d tekening gemaakt met de maten erbij zodat er ook een inham aan de achterkant zat voor de aansluitingen en controls.
 
semi on-topic: gratis af te halen / (verzkst) op te sturen PG-300 cover. Bij interesse pb-en.
 
Back
Top