Loumavox, de vergeten, mysterieuze Synthesizer van Louise en Marc Voksinski

OORzaak

Hangend lid
Lid sinds
1 augustus 2006
Berichten
1.263
Locatie
In een huis
Loumavox-Synthesizer.002-678x381.jpeg


"Loumavox, de vergeten, mysterieuze Synthesizer van Louise en Marc Voksinski uit de jaren 60, ontdekt door Franse studenten, zou de synthgeschiedenis kunnen veranderen"

 
"Loumavox, de vergeten, mysterieuze Synthesizer van Louise en Marc Voksinski uit de jaren 60, ontdekt door Franse studenten, zou de synthgeschiedenis kunnen veranderen"
Goh zeg, wat een verhaal en wat een triest einde uiteindelijk.
Het zou mooi zijn als iemand die dame zou benaderen en als het dan zakelijk netjes geregeld is dat deze dan in produktie zou gaan.
Arturia zou zoiets wel kunnen doen bijv, da's een Frans bedrijf en heeft de middelen om dat te doen.
 
Bijzonder filmpje en volgens mij ook een hoax... Maar als ze een ratatouille gaan maken van ARP 2500, Buchla 100, Moog en hopelijk wat RSF dan ben ik geïnteresseerd :D
 
loumavox-front-768x535.jpeg


"Loumavox-onthullingen, verhaal van de vergeten Synthesizer is nep.

Het verhaal is nep. De Synthesizer is echt, werkt geweldig, maar noch de ontwikkelaar, noch de geschiedenis van het apparaat heeft ooit bestaan.

Het verhaal van Louise en de Loumavox is het mooiste van alle verhalen: een idee bedacht door twee jonge meisjes die er vast van overtuigd waren dat een klein Moezelmeisje, geholpen door haar broer, een revolutie teweeg zou hebben gebracht in de geschiedenis van elektronische muziek, bijna uitsluitend voorbehouden aan mannen. En hun leraar en hun klas geloofden het uiteindelijk ook.
We hebben het allemaal samen gedroomd en we hebben onze droom verteld.
Gemaakt, gebouwd, gesleuteld aan tussen twee of drie opsluitingen en heropsluitingen met de hulp van een gekke wetenschapper, een geduldige directeur en een paar enthousiaste handlangers.
De Loumavox bestaat, we hebben hem ontmoet. Ok hij is nog niet zo oud maar hij is al aardig volwassen geworden en hij zingt als geen ander!
Wat Louise betreft, iets zegt ons dat ze niet meer ver van ons vandaan is."

"Helaas blijft het een verhaal of zoals ik het graag zeg: een synth-soap.
Toch moet je de schoolklas feliciteren met dit geweldige project.
Bovenal dat ze velen hebben weten te laten geloven in een echt Synthesizer-kerstsprookje."

 
was te verwachten....had toch liever gehad dat het een echte promo zou geweest zijn.
 
De Synthesizer is echt, werkt geweldig
Blijft maar één vraag over, was dit een eenmalig bouwsel of hebben ze voor dit verhaal speciaal een soort oud paneel gemaakt met daarachter een nieuwe synth en zo ja; welke?
 
Back
Top