Idee voor een EP

shortwave

Ouwe rot
Lid sinds
4 Maart 2003
Berichten
3.979
Locatie
Amsterdam
Jaja commentaar

Jaja commentaar

na alle vier de tracks te hebben geluisterd....
leuke tracks, vooral Fabric vind ik een heel relaxte track, lekker bij wegdromen naar een plek ver van hier waar het allemaal beter is :D de remix van fabric, tja niet helemaal mijn ding, maar het klinkt gewoon ok. geen dingen gehoord die mij tegenstonden dus. Alpha crash. leuk muziekje, beetje schel her en der, maar fijn plaatje. Komt het op de radio, dan zap ik zeker niet naar een andere zender. ChateauClapeau: Heel leuke track .. alleen ik hou echt niet van dat vrolijke. maar klinkt erg goed. geen moment storend (tja, behalve dat idioot vrolijke). haha. Nee leuke tracks daar moet toch wat mee te doen zijn !

(jaja ik leef nog)
 
Vooral nr. 1 en 4 vind ik een goede track.

Ik weet niet of dit als EP zou kunnen verkopen. Ik denk dat je het in de game/documantaire sfeer moet zoeken.

Dit zou zo als sound track voor een game gebruikt kunnen worden. Dan kan je de royalties incasseren. Sfeer, een duidelijk raak beeld. EN track 1 ook. Talent, man, je hebt talent! Maak er gebruik van.
 
Ik denk dat je het in de game/documantaire sfeer moet zoeken.

Zucht.. ik maak me bijna boos om het feit dat iedereen relaxte chillout muziek in de grote gamedoos moet gooien. Heb dat ook bij mijn tracks als opmerking gehad en ben het er totaal niet mee eens. Zelfs de muziek uit vele games zou zo op LP gezet kunnen worden, evenals deze tracks.

Kortom : Koel gedaan!

don't go with the flow..
go with your own.
 
kunnen we er niet gelijk een dubbelaar van maken 1 plaat voor de orginele tracks en de andere plaat remixes van die 4 nummers
en dan meer van deze tijd :L
 
Back
Top