Mailtje van label: wil je in Parijs optreden?

Neem je een échantillonneur portable mee??

..haha, dat vond ik altijd zo'n mooi woord op de Akai doos :)
 
Leuke uitdaging Rutger.
Grappig toch dat je eerst vond dat je muziek eigenlijk niet goed genoeg was en dat een Frans label met je in zee gaat en dan nu een uitnodiging voor een mooie avond, zo zie je maar.:okdan:
Altijd goed voor je netwerk en connecties ook, succes in ieder geval!
 
Ook even aan de looks denken, hè! Zeker als zoonlief meegaat moet je wel zorgen dat je er als een toffe peer uitziet, niet als een te oude huisvader. Als dat niet lukt kun je ook doen alsof jij met je creatieve zoon bent meegekomen :P
 
Als dat niet lukt kun je ook doen alsof jij met je creatieve zoon bent meegekomen :P
Ik ben de boekhouder, haha 😁 Maar ik zit stiekem wel aan iets te denken. Misschien een mooi maffia-pak ofzo. Of zoals David Byrne van de Talking Heads. Maar dan moet het bij het hele plaatje passen en dat heb ik nog niet. Logo, artwork etc. Ik heb nog even de tijd.
 
Gefeliciteerd man ! Dit is de volgende stap. Voor je het weet mag je in een voorprogramma staan van iemand! Leuke progressie zo !
 
Gefeliciteerd, geweldige erkenning voor je werk en inspanningen!
En ook een hele fijne bevestiging dat je met de juiste mensen in zee bent gegaan.

Maar waarom geen DJ set met je eigen tracks?
Wellicht aangevuld met tracks in dezelfde style van andere die jij heel goed vindt?
 
denk niet dat het realistisch is om een voorbeeld te pakken en dan dat na te doen.
of je neemt het niet te serieus. of je maakt nu een set die je dan oefent. liefst ook met mensen erbij.

dan kun je idd ook nog dj'n. maar ook dat moet je wat oefenen.

oefen je niet dan kun je in Parijs oefenen. maar goed dj'n of live sets doen moet je wel tijd in stoppen. en leren je publiek aan te voelen.

wat ook een idee is om telken 1 eigen track te spelen. waar je elementen kunt muten, filteren etc en daarna er 1 track van een ander in te mixen.
daarna weer beginnen met een track van jezelf..
soort half live half dj-en.
en kijk regelmatig het publiek in :)
 
denk niet dat het realistisch is om een voorbeeld te pakken en dan dat na te doen.
of je neemt het niet te serieus. of je maakt nu een set die je dan oefent. liefst ook met mensen erbij. :)
Wat mij betreft zetten ze me om 20.00 uur 's avonds, dat maakt me echt helemaal niets uit 😀 Ik heb een gezin met 3 kinderen en een eigen bedrijf, dus van oefenen zal niet heel veel komen. Maar onbevangen zijn kan ook een voordeel zijn he? Ik hoorde het gisteren nog een oud-wielrenner zeggen: "Ik heb gewonnen door een gebrek aan ervaring." Dan ga ik daarvoor 😋
 
Maar waarom geen DJ set met je eigen tracks?
Wellicht aangevuld met tracks in dezelfde style van andere die jij heel goed vindt?
Ik kan niet DJ'en en dat is dan weer iets dat ik moet leren. Die Ben Böhmer kan dat ook niet en die gaat als een trein met zijn eigen muziek. Dat vind ik muzikaal ook interessanter. Wie weet in de toekomst met muzikanten erbij. Lijkt me echt super.
 
  • Duimpje
Duimpjes: Sto
Jaaaren terug bij London Calling in Paradiso was er een optreden van electro pop band Stazi. Ze gaven een optreden met z'n 3'en: zanger, keyboard speler en een kerel gehuld in enkel een Speedo, gouden ketting en een mexicaans wrestle masker op.. Oh, en nog een basebal cap.... Die was daar simpelweg voor de dance moves en entertainment..

het optreden was supervet.. performance was top, heel entertaining. Vooral goede interactie met publiek - hen er bij betrekken... Publiek ging uit z'n dak! Tijdens het optreden dacht ik dat die keyboard speler op een mini synth aan het spelen was, was van afstand niet goed te zien. Achteraf bleek het gewoon een onaangesloten qwerty keyboard te zijn en de muziek kwam denk ik van een DAT'je..

Wat ik wil zeggen: het boeit niet heel veel of de muziek live wordt gespeeld en en hoe technisch geavanceerd het allemaal is. Stage presence, presentatie, interactie dat maakt ze enthousiast. En natuurlijk de lekkere muziek die ze horen.. Ze willen gewoon enterainment en lekker dansen...
 
Nog even wat beeldmateriaal voor de sfeerimpressie:
Dus publiek enthousiast zonder zich druk te maken of het wel 'live' is...

STAZI-Paradiso-20040404-Furious5.jpg
 
Back
Top