Nieuwe track melodies

Metroid

MarkID
Lid sinds
6 juni 2006
Berichten
543
Locatie
Zwijndrecht
Hoi,

Weer bezig geweest met een track. Ik ben er best lang mee bezig geweest om over de gehele track heen een fijne melodie te creeeren. Ik probeer het rustig op te bouwen tot het uiteindelijk hoofd melodie.
Als je nog tips hebt of opmerkingen dan zijn ze welkom.
Dank je alvast voor een eventuele reactie

Greetz

Mark
 

Attachments

  • MarkID-Draw-Distance.mp3
    6,9 MB · Bekeken: 45
Ligt mss aan mijn geluidssysteempje, amar ik vind de overall sound erg scherp.

Paul
 
Heeee Mark.

Ik vind het een lekker relaxed trackie. Rustige geluidjes die lekker klinken (zit wel op simpele pc speakertjes te luisteren) Net als ik denk..de bas kan nu wel wat anders gaan doen, gebeurt dat ook en net als ik denk...nu mag de melodie wel wat minder "springerig", wordt deze ook i.d.d. rustiger :) Voldoende afwisseling bedoel ik :D dus en luisterd lekker weg!

I.v.m. met een ingeleverde PC, welke bij je oud collega's van de ICT staat met een heel hardnekkig virus :stupid, een wat late reactie :P
 
Lekkere track... vind er wel wat veel schel hoog in zitten.. maar de melodietjes zijn erg mooi gecombineerd.. Passende titel van je topic dus.. ;)
 
Morge Huey en Vanballen dank jullie voor de feedback en reactie.
Ik zal kijken of ik in de mix de synth melodies wat zachter kan zetten waardoor het luisteren wat prettiger wordt. Ik had ze al zachter gezet maar blijkbaar niet voor alle installaties/pcspiekertjes geschikt.
Ik speel hem zelf af op z5500.
Nu snel weer werken :-)
 
Back
Top