Binnenkort: Cubase 5?

mikeyd

Stamgast
Lid sinds
21 december 2003
Berichten
230
Hoorde laatst roddels over het binnenkort uitkomen van een nieuwe cubase (5)! 8~
Jullie hier al iets van vernomen??
 
Niets concreets maar dit past wel in de strategy van steinberg: "Los geen bugs op in de huidige versie maar laat mensen ervoor betalen in een nieuwe major version".
 
het zou mij ook niet verbazen als er een cubase 5 komt op korte termijn, maar ik trap er niet meer in :D, ik wacht wel even 2 jaar tot alle bugs eruit zijn dan. Ik kan nu eindelijk pas sinds de laatste service pack release van cubase 4 redelijk stabiel met 4 werken, dus ik heb mijn lesje na de releases van sx3 en cubase 4 wel geleerd :D
 
Ook niet stiekem benieuwd naar de nieuwe features? ;)
 
Als dat nieuwe 'features' zijn die weinig toevoegen aan het pakket maar vooral extra gedoe (en nieuwe bugs) zoals...
pak 'm beet... Mediabay, nee laat dan maar.
Dan blijf ik liever dom & ouderwets. ;)
 
Ook niet stiekem benieuwd naar de nieuwe features? ;)

als ze zouden werken bij de release wel :D

maar dat bugvrij werkend maken van nieuwe features bij een release is ze de afgelopen 5 jaar dus niet meer gelukt. En als het dan nog binnen redelijke termijn opgelost zou zijn dan kon ik er nog wel begrip voor opbrengen, maar ik denk dat iedereen de historie van het erkennen en dan fixen van bugs door steinberg inmiddels wel kent :D

ik heb het al eerder gezegd en ik blijf erbij, ik kan me niet voorstellen dat de 'oude trouwe' userbase nu weer onbevangen in een nieuwe release stapt.

ik ben nu op dit moment redelijk happy met de status van 4, en kan nu na een behoorlijk lange tijd wachten het pakket gebruiken wat ik jaren geleden vol enthousiasme en vertrouwen had aangeschaft.

Ik besef ook wel dat ik heel cynisch ben nu, maar ik vind dan ook dat ik daar alle reden toe heb :D
 
Ja het schijnt op de NAMM te gaan gebeuren he.. Die begint over ruim een week. Maar ik wacht ook nog wel even net als Quifster. Ik zit ook nog maar 3/4 jaar op C4, dus die voelt hier nog nieuw genoeg. :D
 
Ik zie ook geen reden voor mij om van Cubase (Studio) 4 over te stappen naar (Studio?) 5. Ik werk nu stabiel in 4.5.2 (op wat bugjes na) maar ik gebruik dan ook niet alle functies, ik zou nog wel naar Cubase 4 willen upgraden oa. voor de Control Room en dan vind ik het voorlopig wel weer even mooi. Als je een beetje de discussies op Cubase.net hebt gevolgd vraag je wel af wie er van de Die-hard Cubase gebruikers (quifster bijvoorbeeld :D ) daar nog zullen overstappen naar v5...
Maar goed, we wachten af wat er gaat gebeuren met de NAMM
 
Ik wil prestes voor me send sectie.
Ik wil me track horen tijdens het bouncen.
ik bedennk nog wel ff wat meer wat er in V5 moet zitten:)

Kort om nog niet nodig 5.
 
Kunnen we alleen maar toejuichen, maar ondertussen toch veel Acid Pro 7.0 genot..:okdan:
 
.. ben trouwe cubase user van 't eerste uur,..

cubase4 heeft me eigenlijk wel wat problemen opgeleverd voor ik het stabiel kon gebruiken,... eigenlijk wel erg dat je hierdoor al in eerste instantie afziet van een versie 5.

.. ben bytheway sinds enkele maanden simultaan aan de slag met sonar-8 / producer release,... redelijk straf toch ... doet me twijfelen.
 
Laat ze alsjeblieft NIET met een opvolger komen van Cubase 4. Dat werkt nog steeds niet goed, dus laat ze dat eerst maar ns draaiend maken!!

Ze moeten echt eerst maar ns Cubase 4 uit ontwikkelen, want die updates van ze lossen het ene probleem op, en creeeren het volgende!
 
Ik hoor hier iedereen met problemen, heb zelf op dit moment met de nieuwste update gelukkig nergens last van.
Ik denk dat een groot aantal problemen met instellingen en 3rd party drivers te maken hebben.
 
Shiiittt,. en er is nog niet eens een fatsoenlijke crack van 4!!! 8o)

Hou die Warezz gedachten maar voor je, gebruik van illegale software/softsynths wordt hier op het forum niet gewaardeerd.
 
Ik dacht dat Cubase VST5 al bestond...

Cubase 5 is dan eigenlijk ook Cubase 10, maar bij Steinberg tellen ze kennelijk t/m 5 en beginnen dan weer bij 1.
 
Hou die Warezz gedachten maar voor je, gebruik van illegale software/softsynths wordt hier op het forum niet gewaardeerd.

Juist ja,.. door sommige leden. Maaarrrrr,.. Die hebben "Robin Hood" nooit uitgelezen!!! De rest doet er niet zo spastisch over.

Enne,.. dat kleine ronde balletje achter de tekst met twee stippies, twee plusjes
en een rood rondje in t midden heet een smiley,. dat geeft een bepaalde emotie of bedoeling weer!
In dit geval dus een grap ofwel geste!!!!

Met andere woorden,.. :gaap: !!!
 
Hou die Warezz gedachten maar voor je, gebruik van illegale software/softsynths wordt hier op het forum niet gewaardeerd.

+1! smiley of geen smiley,dat geneuzel heeft hier geen functie.
 
Back
Top