[foute hiphop] Hij is een baas

Ik kwam laatst "fok die haters" tegen en die vind ik wel sterker en die ging ik weer luisteren zodoende vargat ik ook een reactie te plaatsen
maar:
Ej zeker lekker wazig bazig liedje hoor!
:okdan:
 
Haha danku. Fok die haters was meer gemaakt met de gedachte alles echt kut te maken. Dus slechte beat, slecht stemgebruik, slechte tekst en slechte flow. Bij dit nummer heb ik technisch gezien niet de opzet gehad om het slecht te laten klinken. In tegendeel. Ik denk dat dit een goed voorbeeld is van een nummer dat lekker klinkt maar verder nergens op slaat. Zou zo TMF op kunnen wat dat betreft. :P
 
tis best nice en je doel is prima bereikt wat de hele meuk betreft. Toch vind ik em niet zo dope als dat nummer van Zix(op NLHH)
 
Ja t is gewoon autotune ja. De talkbox in de clip is geen werkelijkheid. Denk dat hij alleen in de clip zit omdat het er gaaf uitziet met zon keytar.

@Loveyourjunos: Als ik de raps er doorheen ga gooien klinkt het niet zo fijn meer. Beter van niet dus.. :) Thanks anyway!
 
lekker fout :)

Ik vind de mix wat dun klinken. de beats mogen van mij wel meer op de voorgrond, de melodien iets dichter bij elkaar en somigge tussen stukken zijn ineens supper zacht zoals op 2.25.

stem is belangerijks denjk ik.

maar wel lekker fout! en lekker flow.
 
Dat tussenstuk heb ik met opzet en beetje laten infaden. Kan je wel gelijk geven dat de melodielijnen wat dichter bij elkaar mogen in de mix, maar had het gevoel dat het dan, vooral in het refrein, allemaal wat rommelig zou worden. Heb nu de leadsound wat naar achter gezet zodat er wat meer ruimte overblijft voor de vocals.
 
Ik hou helemaal niet van dit soort muziek, maar klinkt wel lekker!

Vind de effecten op de stem mooi gecombineerd...

:okdan:
 
Dankjulliewel Mindhunter en RickR! Ben blij dat jullie hem leuk vinden. Een vriend van me heeft hem afgelopen week laten draaien in een kroeg waar ik vaak kom, dus ik ben bang dat deze track me nog heel lang zal achtervolgen. :P
 
haha, de intro is echt heeeeeel vreemd qua timing? niet drinken tijdens werktijd ;) verder vermaak ik me prima met je trackje, de mix is een beetje smack-in-your face, misschien iets te.

"marsman is je meeester" agreed...
 
Back
Top