studio de dijk, safesound of dijkman?

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

joriz

aieto
Lid sinds
4 februari 2003
Berichten
453
Locatie
Amsterdam
safesound is weg uit Amsterdam, op de website staat als nieuwe adres Ritsevoort 17-19 in Alkmaar.
Dijkman muziek heeft sinds kort een nieuwe zaak geopend in Alkmaar, volgens hun website op de Ritsevoort 17-19.
Nou weet ik dat dat het adres was van studio de dijk, hun website is ook nog steeds in de lucht.

Wie zit er tegenwoordig in het pand van studio de dijk in alkmaar?
 
Ik heb gisteren via het web en telefonisch nog een X-Station bij Studio De Dijk gekocht. Die bestaan dus gewoon nog. Wel zeggen ze op de website dat je bestelde spullen ook in Amsterdam kunt ophalen. Misschien wel bij Dijkman? Ik laat mijn X-Station gratis thuis bezorgen, in ieder geval. ;)

Misschien dat er wat bedrijven gefuseerd zijn? Je ziet in alle markten dat alleen de grote jongens overblijven. Volgens de Alkmaarse bedrijvengids zit Studio De Dijk overigens op de Rhijnvis Feithlaan 55...
 
Re: studio de dijk, safesound of dijkman?

Origineel geplaatst door joriz
Wie zit er tegenwoordig in het pand van studio de dijk in alkmaar?

D'r hangt een bord van Dijkman boven de winkel.

Dus Studio de Dijk bestaat nu helemaal niet meer? Ze zijn niet ergens anders verder gegaan ofzo?
 
Re: Re: studio de dijk, safesound of dijkman?

Re: Re: studio de dijk, safesound of dijkman?

Origineel geplaatst door Boemtsjak
D'r hangt een bord van Dijkman boven de winkel.

Dus Studio de Dijk bestaat nu helemaal niet meer? Ze zijn niet ergens anders verder gegaan ofzo?

Kan je nagaan, dat wist ik niet eens...maar goed ik kom er ook nooit meer eigenlijk. Ik sta er wel een beetje van te kijken want zo lang is het nog niet geleden dat ze de naam veranderden in "Newtech Partners".
 
een tijdje terug (maand of 2, 3) heb ik een moog voyager rme besteld bij studio de dijk.
ik kreeg hem geleverd met een rekening van newtech partners en toen hij niet goed was, moest ik hem terugsturen naar tach&tally in den haag.
- later geleverd dan afgesproken
- niet de goede software versie, hoewel specifiek om gevraagd en toegezegd
- afspraken over vervanging niet nagekomen

ik heb m toen uiteindelijk teruggebracht en ze hadden zogenaamd het geld al overgemaakt. telefoon werd niet meer opgenomen en het geld kwam dus gewoon niet. vuile tillers. het is goed dat ik via een incasso betaald had, die door de bank kon worden teruggedraaid.
 
Origineel geplaatst door Leo
- niet de goede software versie, hoewel specifiek om gevraagd en toegezegd

Helaas heb ik dezelfde ervaring gehad.....weliswaar met een ION in 2003, maar hetzelfde principe. Ik kon toen geen OS van het net downloaden omdat ik een hele oude computer had, dus ik wilde graag gelijk het laatste OS in mijn nieuwe synth. “Komt voor elkaar / geen probleem" etc., maar toen ik de ION kreeg zat er nog steeds het allereerste OS in. Paar keer teruggegaan om te vragen wat er aan gedaan kon worden, maar het had denk ik allemaal niet zoveel prioriteit want ik hoorde steeds maar niets.

Ik heb 12 jaar lang al mijn spullen daar gekocht (zal maar geen bedragen noemen) maar dat was na de ION in één keer over in ieder geval. Dat was namelijk ook de eerste keer dat ik een klein beetje service nodig had achteraf.
 
Bij mij was de pre-sale al heel belabberd, volgens mij kun je bij die saecken beter heel ver weg blijven.
 
New

New

Ze hadden tot een paar weken geleden (maandenlang) de Elektron Monomachine Keys voor € 1.599 -nieuw- in de aanbieding staan op de website. Die is daar nooit op voorraad geweest, maar 'kan er binnen een paar dagen zijn' vertelden ze, na een stevige aanbetaling natuurlijk. Elektron meldde echter dat De Dijk, Tach Tally én NewTech geen Elektron dealers zijn, en niet geleverd krijgen. En € 1.599 ligt stevig onder de inkoopprijs volgens Elektron! Wat dat betreft lijkt het steeds meer op Audiomensch (in Duitsland) verhaal. De DIJK situatie nu is dat er een opslagplaats is in Amsterdam, waarvandaan de oude voorraad blijkbaar verkocht wordt.
 
inderdaad, studio de dijk is (was ook al volgens mij van dezelfde directeur) tach & tally den haag, stond namelijk ook al voor hun deur een tijdje terug en vond een bordje op hun deur, na kwaad bellen met het nummer die ik daarop kon vinden (heb tenslotte dik een uur moeten rijden) vertelde die leuk dat ze nu in den haag zitten :(
 
Beste synthforum bezoekers,

Gezien de laatste reacties leek het mij wel zinnig om even wat duidelijkheid te scheppen omtrent Studio de Dijk.

Ondergetekende is directeur en ook verkoper van Studio de Dijk ook wel bekend als "DE DIJK". Sinds augustus 1989 zijn wij aktief in de muziekhandel. Dus we bestaan zo langzamerhand al wat jaartjes. Tot augustus 2000 hebben wij volledig zelfstandig, zonder enige samenwerking, de winkel gedraaid. Voor zover ik weet tot ieders tevredenheid. Van augustus 2000 tot december 2005 is een samenwerking geweest met Newtechpartners Den Haag. Met als showroom/winkel de lokatie Ritsevoort Alkmaar. In deze tijd zijn er voor zover ik weet ook vele tevreden klanten geweest... (bij deze alvast excuses voor degene waarbij het kennelijk niet correct is gegaan)

Sinds 1 januari 2006 is Studio de Dijk weer volledig zelfstandig, dus hebben jullie ook alleen weer met mijzelf als verkoper te maken. Jullie kunnen dus weer als vanouds de goede service, pre-sale en after-sale verwachten van ondergetekende. Verder wordt het pand te Ritsevoort tegenwoordig gehuurd door Dijkman Muziek. Dijkman is een all-round muziekwinkel en heeft verder geen samenwerking met Studio de Dijk. Studio de Dijk zelf heeft dan ook sinds 1 januari 2006 geen showroom meer, maar is wel degelijk aktief in de muziekhandel. Nagenoeg alle produkten worden hierdoor "gratis" thuisbezorgd. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid dat klanten zelf de produkten ophalen. Door het ontbreken van een showroom en extra verkopend en administratief personeel staan wij wel garant voor zeer scherpe prijzen van hi-tec muziekapparatuur en software.

Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen als klant. Let maar eens op hoe snel je een antwoord van ons krijgt via email of telefoon !!! Bij deze dan ook de welgemeende excuses voor eventuele zaken die sommigen als niet correct hebben ervaren. Daar ikzelf volledig verantwoordelijk hiervoor ben kun je ondergetekende daarop in het vervolg aanspreken.

Hopende op een prettige relatie met alle "oude" en "nieuwe" klanten.

Met vriendelijk groet,
Peter Naber
www.studiodedijk.nl


:)
 
Origineel geplaatst door Peter Naber

Wij Met vriendelijk groet,
Peter Naber

Zolang je geen Jhim van Bemmel heet, wens ik je veel succes en goede zaken.
 
Ik heb altijd mn spullen gekocht bij de Dijk in Alkmaar en altijd prima geholpen. Die showroom zal ik wel missen.....hoe kun je nu vergelijken wat je wilt?

Ik stapte, nog nietsvermoedend binnen laatst en er hangen nu allemaal gitaartjes aan de muur.....Wel zag ik een bekend gezicht daar helpen,....Willem,eigenaar van voormalige 'Safe Sound' Amsterdam (is nu ook van Dijkman Muziek) ......die helpt daar mee af en toe zei hij tegen mij.......
 
Gewoon je spullen bij Thomann.de scoren; snel goedkoop en puike service
Kunnen onze Nederlandse broeders een puntje aan zuigen.
Slechte ervaringen met gear kopen in Nederland omdat ze altijd vinden dat ze meer geld mogen pakken dan hun collegas in Duitsland en er nog onpersoonlijk voor terug zijn ook.
Om over afspraken nakomen nog maar te zwijgen.

En dit is de laatste jaren alleen maar erger geworden, alleen maar commerciele boys met geen tot weinig interresse in wat een muzikant bezighoud....
En in mooie praatjes geloof ik allang niet meer.
 
omdat ze altijd vinden dat ze meer geld mogen pakken dan hun collegas in Duitsland

dat spullen in duitsland goedkoper zijn dan in nederland heeft meestal te maken met het dealerbeleid van de betreffende fabrikanten.

vraag maar eens na.
 
Kan allemaal best zijn. Het gaat uiteindelijk wat ik als consument betaal....
Zo durven ze makkelijk 2 tientjes verzendkosten te vragen.
 
Idd, toen Peter de Dijk nog draaide ging alles altijd als een speer. Kwam er vaak, ook als ik geen geld had. Hij stond altijd met een bak koffie voor me klaar en een praatje. Niks dan lof over Peter! :)
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top