• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

[Reggae] Mind Murderer

Furious5

ENOUGH ALREADY!
Lid sinds
19 december 2002
Berichten
3.632
Locatie
Primark City
klinkt lekker, de temperatuur stijgt gelijk met 30 graden..
 

Furious5

ENOUGH ALREADY!
Lid sinds
19 december 2002
Berichten
3.632
Locatie
Primark City
Delaytijd mag wat langer.. En drums alsof het meer is ingespeeld.. rolletjes, kicks, meer variatie. Meer drums zoals een drummer meespeelt met de track - die bepaalde accenten legt en de track stuurt..
 
Laatst gewijzigd:

PsychoBob

Well-known member
Lid sinds
12 augustus 2002
Berichten
579
Locatie
Dordrecht
Thanks guys! Ik heb de mix wat aangepast. Drums laat ik zo, ik ben vandaag lui 🙃
 

Attachments

 • Mind Murderer.mp3
  7,9 MB · Bekeken: 0

Furious5

ENOUGH ALREADY!
Lid sinds
19 december 2002
Berichten
3.632
Locatie
Primark City
klinkt lekker hoor.. Heb je alles zelf gedaan? zang, gitaar etc? knap gemaakt..
 

Sander02

Just give me the juice...
Lid sinds
26 mei 2002
Berichten
4.798
Locatie
Hellevoetsluis
:halleluja vind hem super!! klinkt authentiek, trouw aan de style.. nergens tijdens het nr krijg ik het idee dat er 'geforceerd' reggae gemaakt is, dit heb je duidelijk vaker gedaan en past bij je :)
Met de vrolijke muziekstijl, maar inhoudelijk serieuze boodschap wordt het wat melancholiek.. dat past gek genoeg wel, gelukkig staat het nr in mineur.

Mits de bedoeling ja/nee, zou dat melancholieke nog iets meer benadrukt kunnen worden.. bijv iets meer emotie in de solo, 1 nootje rondom de -overwegend- pentatonische ladder die je nu pakt kan het verschil maken. Stel, het nr staat in E-mineur en wisselt dan af tussen Emin en Dmaj.. dan zou ik de de C-noot kiezen, op D om er een 'gevoelige' D7 van te maken, in de solo dan he. Allemaal smaak/subjectief hier hoor

Of een tweede zanglijn (zo op de terts of sext) op de chorus stukken om weer die melancholiek te benadrukken. Maar gezien ik een leek ben in deze style, is dat wellicht juist niet de bedoeling.
 
Laatst gewijzigd:

PsychoBob

Well-known member
Lid sinds
12 augustus 2002
Berichten
579
Locatie
Dordrecht
Dank je voor je reactie. De track is inmiddels ingediend voor release (digitale winkels), dus ik kan er niets meer aan veranderen. Ik neem je aanbevelingen mee voor mijn volgende tracks! :okdan:
 

3ddie

Well-known member
Lid sinds
5 april 2019
Berichten
714
Wauw!! Wat ontzettend goed gedaan zeg!! Het klinkt als een klok, echt professioneel. Muzikaal ook erg knap gedaan. Ik vind het een lekker maatschappijkritisch nummer. De effecten zijn ook lekker gedaan. Veel ruimte en echo. Super gedaan!!

:halleluja:okdan:
 
Top