• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
    Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
    Lees dan deze mededeling!

GentleG - The Only Thing I Ask Of You

GentleG

Virtueel lid
Lid sinds
19 februari 2003
Berichten
2.055
Locatie
Voerendaal
Attica - The Only Thing I Ask Of You

Attica = Jannes & Geert

 

e-Gloomy-nations

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
12 april 2006
Berichten
9.351
Locatie
Belgiƫ
Ook hier ga ik heel eerlijk zijn. De basis is heel erg goed. Maar de afwerking is minder, en dan kom ik, zoals steeds, weer terug op de zang. Het timbre van je stem is zeer mooi, cfr Waits, maar je zingt vaak vals. En dat doet de professionaliteit van je track teniet. Ik zou er echt eens over nadenken om zanglessen te nemen, want dan zou je wel effectief eens kunnen doorbreken. Sorry dat ik hierover blijf zagen, maar ik wil je alleen maar helpen. Mijn intenties zijn goed. Hopelijk ervaar je dit ook zo.

Succes!

Gloomy. :)
 

Mr_Synth

aka PAUL MCCAN
Lid sinds
16 oktober 2002
Berichten
644
Locatie
Amstelveen
# vind hm lastig om te beoordelen. Het heeft wel iets dramatisch wat me wel aanspreekt, dus knap gedaan.
De vocal eronder zou nog wat aandacht mogen hebben, al denk ik dat ie recht vanuit je hart is gezongen.. dus tja, das dan wel weer mooi :)
 

1V/oct

Crazy Diamond
Lid sinds
18 januari 2014
Berichten
963
Locatie
Amsterdam
Het is niet mijn muziek maar petje af dat je/jullie stug doorgaan met je ding te doen ondanks alle commentaren in de afgelopen jaren. Jullie hebben in ieder geval een geheel eigen en onmiskenbaar geluid.
 

ohtar

Stamgast
Lid sinds
13 Maart 2003
Berichten
280
De sfeer is er zeker, maar ik ben het ook eens mbt de zang. Wel heel eigen.
 

seyor

Jeroen van Dijk
Lid sinds
9 augustus 2018
Berichten
148
Locatie
Oss
Hou wel van deze stijl, toch is het het net niet voor mij vanwege de mix. Vind de zang overigens wel aardig..
 

Ytse

༼ つ ◕_◕ ༽つ
Lid sinds
16 december 2003
Berichten
2.572
Locatie
Rotterdam
Ik vind de stem niet storend als de melodie van de stem en andere elementen beter zou zijn. Vocal volgt beetje de akkoorden wat je veel spannender kan maken met een wat andere melodie lijn.
 

Jason31

Madman J
Lid sinds
11 Maart 2008
Berichten
828
Locatie
Almere
Ik vind hem goed. En je stem ook juist, volgens mij heb ik al eens eerder een vergelijking met de zanger van Discipline, Matthew Parmenter gemaakt. Nu iets minder hoorbaar dan bij een andere track van je die ik erg goed vond, maar soms kunnen ietwat valse noten juist lekker vallen in een nummer, dat is hier een beetje het geval, rauwheid noem ik het maar. Waar ik wel minder over te spreken ben is de mix, je hebt (Waarschijnlijk bewust) gekozen voor LO-FI, echter valt dit niet helemaal lekker, met de koptelefoon op valt alles een beetje naar rechts in het begin, het bewust storende tape achtige geluidje begint op den duur figuurlijk ook te storen, en ik hoor ook veel clipping, al dan niet bewust. Vanaf 4:00 min vind ik hem echter heel mooi worden en is het daarom ook zeker mijn stem waard.
 

vink

atropos-krans-os
Lid sinds
7 juni 2013
Berichten
2.438
Locatie
in de meest diepteloze stad van dit kale land
ja, bizonder nummer. breekbaar nummer met breekbare vocals. de mix. past er goed bij (alleen de clipping soms, 1 of keer, aan 1 kant, leidt af, och, dat maakt niet uit, uiteindelik wordt dat een onderdeel).
je stem werkt met deze vorm van zang. ik hoor beheersing, en duidelik "opzet". ook een beperkte zanger (wellicht ben je dat in het geheel niet) kan dingen doen, die juist andere zangers moeilik bereiken, gevoelsmatig...
 
Top