BEHRINGER Sequential Circuits Pro-One Synthesizer Clone!

Attachments

  • 28577382_10156256382463914_4112341928916729101_n-768x576.jpg
    28577382_10156256382463914_4112341928916729101_n-768x576.jpg
    65,2 KB · Bekeken: 346
leuk al die teasers....:Z Ik word daar een beetje moe van

Laat ze nu maar eens wat echt op de markt gooien, die moog heeft ook lang geduurd voor ie er pas echt was.

Ik zou als klant niet blij worden van een bedrijf dat 25 modellen per maand aankondigd. Echt heel veel tijd voor testen en bugs eruit halen kan niet met zoveel dingen in een korte tijd.

Helemaal mee eens. Ik vind het ook erg vermoeiend al die teasers van Behringer. Zoveel verschillende dingen in een korte tijd op de markt brengen of ontwikkelen zal de kwaliteit op den duur niet ten goede komen lijkt mij. En mensen lekker maken en vervolgens zo lang laten wachten kan ook averechts werken.
 
Ik vraag me nu wel echt af welke chips er gaan inzitten,we zijn op de hoogte van de coolaudio 3340,maar er is toch nog geen 3310 en 3320 die nodig is van coolaudio.

Er is wel de AS3310 en de AS3320,maar de AS3320 filter chip gedraagt zich niet als de CEM3320,de resonance gaat te snel expontieel naar omhoog,dus als ze dat niet oplossen dan wordt het geen goede Pro-One clone...
 
Kwam er niet ook een Linndrum Behringer..?

Is wel over gesproken. Die wil ik wel heel graag. Naast jupiter 8, minimoog (die is in aantocht voor me) en vp-330. Pro one is tof, maar weet niet of deze veel toevoegt. Ik heb al meer dan genoeg :kroon:
 
Helemaal mee eens. Ik vind het ook erg vermoeiend al die teasers van Behringer. Zoveel verschillende dingen in een korte tijd op de markt brengen of ontwikkelen zal de kwaliteit op den duur niet ten goede komen lijkt mij. En mensen lekker maken en vervolgens zo lang laten wachten kan ook averechts werken.
Behalve dat zij juist kijken wat de input van users is, en de producten er nog op aanpassen.

Dat is vele male beter dan een product de markt op gooien zonder teasers, en dan een hoop user wishes om de oren te krijgen
 
Kwam er niet ook een Linndrum Behringer..?
[off topic] Was de Linn Drum niet een rompler? En zou je die niet perfect na kunnen doen met "the all new and improved" Roland TR-8S?

[on topic] Enfin, ik hoop dat die Pro-one kloon snel het levenslicht ziet.
 
Er is nu zo'n overschot aan analoog.
De keuze is sinds 2012 flink blijven groeien maar helemaal verzadigd ? Misschien.
Op polyfoon gebied kan er in ieder geval nog veel meer (betaalbare) variatie bij.

Neem bijvoorbeeld de Volca Keys: haal de Sequencer en de ruis eruit,
stop er 3 stemmen extra in en wat flexibeler synthese/filter opties.
Dan zou een fatsoenlijke polysynth voor nog geen 400 euro mogelijk moeten zijn.
 
Het wordt tijd dat ze weer eens een fatsoenlijke vst op de markt brengen... Al dat analoog, das toch niet leuk meer. Is ook helemaal niet van deze tijd!

Laat Behringer maar lekker apparaatjes produceren hoor! Als t me bevalt, dan koop ik het. Anders niet. Ik vind het juist wel fijn zoveel keus, voel me als een kind in de snoepwinkel. Nu nog bedenken hoe ik mijn zakgeld wil besteden.
 
Ziet er wel tof uit =) (plaatje van behringers facebook pagina)
 

Attachments

  • pro-1.jpg
    pro-1.jpg
    91,4 KB · Bekeken: 48
Ziet er wel tof uit =) (plaatje van behringers facebook pagina)
Mijn Hemel wat ziet dat ding er gaaf uit zeg! Past ook in de Euro-rack stijl v/d B. Model D en de andere B. kopieƫn van klassiekers. Verder ben ik het eens met het commentaar van anderen dat de keuzes van B. (en sommige andere fabrikanten) eenzijdig aan het worden is, lees: monofone analoge synths uit de 70-ies. Maar ja, een kopie v/d polyfone Prophet V is geen haalbare kaart voor B. Misschien omdat D. Smith 'm nog produceert? Maar ja, dat zou je ook kunnen zeggen v/d Model D: die wordt door Moog ook nog geproduceerd. Maar deze kloon is wel heel erg "brutaal": ze kopiƫren zelfs het lettertype. Je vraagt je af hoe ze d'r juridisch mee weg komen. Maar klaarblijkelijk is er niets tegen in te brengen. Doet de Albert Heijn ook met Aspirine (acetylsalicylzuur): het patent is al jaren verlopen en als je de geregistreerde merknaam "Aspirine" van Bayer maar niet gebruikt mag je 't verkopen onder elke naam die je wilt, voor elke prijs die je wilt.
 
Aan de ene kant is de vraag naar dit soort instrumenten gewoon enorm dus dat hele heftige afschermen van rechten op dingen slaat eigenlijk helemaal nergens op. Natuurlijk is het een rip-off maar dat zijn de prijzen op eBay voor het origineel inmiddels ook.

Aan de andere kant dreigt er wel weer net zo'n kaalslag als in de jaren '80 waar de ene na de andere Amerikaanse pionier omvalt omdat er ineens veel goedkopere alternatieven op de markt komen die soms beter zijn maar vaak ook gewoon leunen op hun uitvindingen.
 
ik vind het super jammer dat die connectoren op het front zijn ipv achteraan,idem op de Model D.
 
Is er al geluid eigenlijk?

Misschien is dit alleen maar een mock-up van het panel en is dat doosje verder leeg ;)
 
al dat eurorack geneuzel, wie wil er nu zo'n priegelbak....
 
Toch nog een stuk groter dan die Boutiques zo te zien. Ik vind het er wel leuk uit zien.
 
Back
Top