weinig opzienbarends I

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
ha nee rubbah
ik zou jou ook wel eens willen zien in een video-blog he? tenminste niet zo gelikt en een beetje "echt" ( het echte leven ) dus ja ik vrees dat ik alleen ben.... maar ja ik vind het wel leuk : ik ga een beetje op de tour van "kooten en de bie" ( ha ha ja zonder hun talent te hebben....)

ik ga ook kijken of ik mn zus kan strikken ha ha voor de camera

stupid.gif


Sorry, maar dat is toch ieder zijn doen, hij geeft je alleen maar advies. Nu zeik jij hem af, hij wou alleen maar helpen...
 
Rubbah z'n inbox is vol. Niet echt opzienbarend. Vooral fijn voor hem, krijgt ie ook geen crap meer van Edwine de uber psychoot.

Sorri hoor, maar Edwin, zou je niet eens op flikkeren en ergens anders labiel gaan zitten wezen? Ik geloof dat iedereen nou wel klaar met je is. Ik ken eigenlijk niemand met zo'n grote plank voor z'n kop... stop met jezelf belachelijk te maken en trek je eens terug van dit en andere fora. Stop met drugs gebruiken, drank, noem maar op, wis jezelf uit op internet en ga in de polder wonen. Fiets 'n rondje, waai uit aan het strand, kijk naar koeien, enz. enz. enz.

En doe iets aan dat rotte gebit van je.

Sjeesus man.
 
Edwine,,, Dat filmpje slaat toch helemaal nergens op 8D :stupid

Wat wil je daar nu mee bereiken :?


Kut soppen, haren knippen en maandag ochtend 07.00 de deur uit om werk te gaan zoeken.

Dat is de enige manier om een stapje vooruit te gaan in het leven.
Al de rest is uien =(
 
ha nee rubbah
ik zou jou ook wel eens willen zien in een video-blog he? tenminste niet zo gelikt en een beetje "echt" ( het echte leven ) dus ja ik vrees dat ik alleen ben.... maar ja ik vind het wel leuk : ik ga een beetje op de tour van "kooten en de bie" ( ha ha ja zonder hun talent te hebben....)

ik ga ook kijken of ik mn zus kan strikken ha ha voor de camera

nee goos, kappe! niet anderen meesleuren in jouw leipte en plankkopperigheid! niet doen!
en de reden dat ik niet ga vi-de-o-bloggen is dat ik een radiohoofd heb. Ik weet het, en erken het (mn vriendin heeft me ooit series een LAAF! ?!?!? genoemd)


inbox is leeg...vermits je wel borderscizzofreniclineastic bent.....

letdebok is op...
qk#dT.....
tis herfst....
 
kutw##if :)



........ze hep nog gelijk ook...das het kutte :)
 
...vrouwen knappen af op 'n rot gebit. Inhoud of niet.

Dus psychoot zonder inhoud, met rot gebit... tel uit je winst.

Weinig opzienbarend voor de meeste mensen hiero...
 
ha vovca ik heb drie vriendinnen die heel knap zijn....ik drink de laatste tijd veel rode wijn en dat slaat op mn tanden heel erg

oke mensen weer ontopic

ik heb mario wel eens op tv gezien bij een tallkshow ha ha was heel erg leuk....( was geen tineke maar een andere )
 
Rauwe rasta geiten... ik zweer het je. DAT zijn z'n vriendinnen. Die geven er i.d.d. geen zak om als je uit je bek meurt naar wijn en je 'n kop heb als of je enige tijd in 'n straalcabine gewoond hebt. :D

Alles weinig opzienbarend natuurlijk.
 
Dude, ga je het nou een beetje verkeerd lopen verbeteren?
Tuurlijk is het 'irriteert' met een T!


:D neen, ik laat zien waar de fout zit, dan kan hij het zelf verbeteren/nakijken. Dan leert hij nog wat.


Maarre, k ga es ff me koppie koffie opdinken die verkeerd ook in goeie staad!
 
jongens, echt, hoe meer aandacht, hoe meer shit.
en oprotten , dat doet ie niet vanuit zichzelf. zelfs op een andere threat blijven is teveel gevraagd, alle aandacht is olie op het vuur.

tav van irriteren: het was een irritant figuur ....
en voor m'n oren is het ook beter dat er geen pinkfloydcoverband meer is, tjonge je kon met 4 man blijven vertellen dat ie veel te hard en schel stond, maar er ook maar iets aan doen, ho maar.
de eerste band waar ik met oordopjes heen ging. en dat werkte ook niet , net of je 30condooms over je oren hebt getrokken. en die rooie van hierachter, die likt ook iedere avond m'n hand denkt zeker dat de brokjes voor haar bedoeld waren, ha, shit het is ook nog besmettelijk, stuur maar naar de paaseilanden of nee dan komt ie terug met de klokken van roma bimbam m'n hoofd doet pijn zeker teveel moogcougarsgehad gisterenavond. en nou is m'n nage;l ook nog gescheurd. och wat verlang ik naar de nieuwe fenix.
sphinx-front-wa-2001.jpg
 
In Doornroosje gaat het zo met bezoekers. Komen ze langs je lichttafel staan en effe vertellen dat ze de bass te zacht vinden en dat de snaredrum harder moet.. bezoekers dan dus.

Sowiezo: Die knakker VOOR me doet geluid, en het is zijn werk, hij hoort bij de band, praat alleen pools en weet waar ie mee bezig is.
 
ha die sunny : zeer herkenbaar : ook wel eens een bandje gehad...lang geleden...en dan had je ook gasten die altijd perse hun versterker op het luidste volume wilde hebben.....ja zo onprofesioneel....dat je er hoofdpijn van kreeg....want ja de essentie van een band is dat je elkaar goed kan horen spelen en dat lukt niet als iedereen zo hard mogelijk wil spelen.....gelukkig was de bamd snel weer opgedoekt...maar was wel stressen...
 
net zuurkool op, en nu gaan ik effe een turks pizzaatje halen....
me waaif zegt niet te willen, maar als ik terug ben met dat ding vreet ze hem op zeker voor de helft op...

das altijd, en dus weinig obzienbaerendt.
 
..dtt..t.dd.t.t.d.tdttt..dt.dttt.d..dt.dt.t.ttt.d.dt.


PITSA!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top