Liquid Mix probleem

Volgens mij zit ik tegen mezelf te praten hier.. :slotje:

Zit eraan te denken 'm dan maar weer te verkopen, heb er geen zin/tijd meer voor om 't werkend te krijgen.

Gadver, wat heb ik hier een hekel aan...

Ook na updaten van Cubase naar 5.5.0 geen succes, alleen real-time export lijkt af en toe goed te gaan (bij niet goed: disk overload)

Dank aan de mensen die hebben geprobeerd te helpen.
 
Laatst gewijzigd:
Inderdaad dat zou zomaar kunnen.. heb alleen geen zin om tussen al die partijen geslingerd te worden zoals bijv: steinberg wijst naar microsoft, focusrite wijst naar steinberg, microsoft wijst naar beiden... en ik zit met een unit die half werkt.. ja daaaag :) Daar heb ik geen trek in.

Neem geen genoegen met work-arounds o.i.d., als ik nu allemaal illegale budget spul zou hebben OK, maar met m'n nieuwe setup niet.
 
De LM is qua firewire nou juist het stabielste wat ik zo ongeveer heb gehad. Cascaden geen probleem, alle daw's gingen soepel, en volgens mij ook met behoorlijk wat instances open. En ook nog minder problemen met de Lucent firewire-chipset dan de Motu die er toen bij hing op dezelfde fw-poort. Kon mn Fireface nog wat van leren hehe :)

Maar goed das op osx...
 
Ik had wellicht beter mn mond kunnen houden hehe

Punt is dat de LM stabiel kan draaien, dit moet op windows ook kunnen lukken. Maar de kans is groot dat je daar even mee bezig bent en daar moet je zin in hebben. Ik heb zelf iig doorgaans het geduld van een dronken ezel met dat soort dingen, drie keer vloeken en ik doe de Phochos in het stuk "te koop aangeboden"
 
Ik krijg m'n LM ook niet aan de praat op m'n Mac G4-1.25, ondanks een aparte FW kaart met Ti chipset. Ik vertik het om een supercomputer te kopen voor zoiets.
 
Back
Top