The Beatles Remastered Box

Tja ik overdrijf ook wel natuurlijk, toch blijft het van de gekke dat iedereen hier altijd :r=(:frons::kont: doet over het downloaden van softsynthjes maar iedereen hier wel lekker muziek download zonder ervoor te betalen.... en dat iemand nu in eens wel de box koopt is natuurlijk makkelijk gezegt.

Wie was dat ook alweer op dit forum die zn eigen platenlabel had maar er mee moest stoppen vanwege downloads?



Vind ik niet helemaal opgaan, muziekindustrie (film en games trouwens ook) hebben het laatste decennia wel een beetje liggen slapen:gaap: Maar dat is een andere discussie en rechtvaardigt het niet helemaal.

Ik vind het wel chill zo'n box:peukie:, ben nog een jonge poepert van 20 dus heb de originele nooit kunnen kopen:kimono:
 
Net gelezen in de krant:

Beatles moeten zwalpend EMI redden.

Dat EMI elke druppel uit de Beatles perst, is niet toevallig. De klok tikt, want EMI verliest zijn Europese exclusiviteitsrechten over drie jaar.
 
... ik heb recording the beatles en daar staat mooi beschreven per nummer hoe steeds 4 sporen zijn opgenomen en daarna hoe ze samengevoegd zijn, waarmee etc. Echt elk detail van elke opname is terug te vinden. ...
Voor een The Beatles studie is dan Beatles Gear interessant, dan kan je de geluiden naar instrumenten herleiden en het op het net ergens rondzwervende illegale standaard werk: "The Beatles Scores", waarin ieder nootje uitgeschreven staat, van alle nummers... Is ook niet meer te koop. En als laatste de Anthology serie: boek, DvD's en CD's (Ga wel voor de Engelse versie).
Daar gaat je Kerstgratificatie ;)

Wout
 
Oh ja, de beatles box. :)

Tja ik ben er ook voor gevallen en heb de box. Met mijn beperkte kennis van masteren denk ik dat het toch een topklus is. Vooral in mijn studiosetup hoor je de transparantie.

Maarja, alles leuk en aardig, ik heb 1x alles beluisterd en vervolgens eigenlijk helemaal vergeten. Er is zoveel andere goede muziek. Ik hoop wel dat dit het echt is voor wat betreft de beatles. Als er over 5 of 10 jaar weer een masterbox uitkomt gaat alles de prullenbak in.
 
Back
Top