Ervaringen Virus TI

Is er wat mis met je Virus TI als hij na een paar minuten werken in Cubase 4 een verschrikkelijk hard overstuurd kraak/piep/scheur geluid uit 1 of meerdere USB outputs laat horen en vervolgens USB output 3 niet meer werkt?

Dat doet hij oppeens sinds gisteren. Ik ben wel aan het experimenteren met een analoge mixer als external effect(overigens niet op de Virus), waardoor er af en toe iets clipt op mijn Motu, maar het cpu verbruik blijft laag...

Weet iemand waar dat aan ligt, voordat dit me weer een aantal avonden werk gaat kosten?
 
Daar was al een draadje over zie ik net. Daar wordt gezegd dat het probleem opgelost is met een bepaalde update. Het vervelende is, dat mijn TI al een tijdje op de laatste OS versie draait en dat het probleem zich pas sinds gisteren voordoet.
 
ik was laatst een lead aan het maken toen opeens een verschrikkelijk harde piep op kwam, ik heb hem hem verwijderd, opnieuw begonnen en nergens meer last van :)

draai op de laatste OS.
 
Is de Virus een beetje aan te raden voor vele stylen muziek?
Zit niet te wachten op iets ala Nexus namelijk.
Veels te gladjes en representatief wat mij betreft.
wat is dat nou voor een vergelijking ?? nexus en virus ??
je kan het zo bekijken, de geluiden in nexus zijn kant en klaar waar je vrij weinig aan kan veranderen (module zelf dan hé)
met de virus kan je al die geluiden zelf maken naar eigen wens als je weet hoe dat moet tenminste :peukie:
 
wat is dat nou voor een vergelijking ?? nexus en virus ??
je kan het zo bekijken, de geluiden in nexus zijn kant en klaar waar je vrij weinig aan kan veranderen (module zelf dan hé)
met de virus kan je al die geluiden zelf maken naar eigen wens als je weet hoe dat moet tenminste :peukie:

Tof, dat is wat ik zoek! Nexus kan niet veel inderdaad kijkende naar bijvoorbeeld onderstaanden.
Maak eigen sounds / banks met Massive, Absynth (Op basis van een eigen sample(s) veelal) en Pro-53 momenteel.
Electronische muziek, vergeet hip hop maar voorlopig.
Heb een hekel aan presets en arp, dat doe ik wel zelf en / of met echo.
Boelie035 heeft een zeer verkeerd beeld, draait vast ooit bij als die niet net zo dwars als nu doet.
 
Morgen ga ik een usb-kaartje in mijn pc zetten die ik alleen ga gebruiken voor de Virus TI. Ik neem aan dat ik dan de software opnieuw moet installeren op mijn pc. Inmiddels ben ik wel met een aantal projecten bezig in cubase. Ben ik na de nieuwe installatie ook direct al mijn eigen gemaakte geluiden kwijt, die staan opgeslagen in mijn personal bank van viruscontrol?

Of kan ik mij ook beperken tot slechts installeren van de driver, nadat ik de virus op mijn nieuwe usb kaartje heb aangesloten?
 
Laatst gewijzigd:
Ik was net wat aan het kloten met een wat vreemde modulatie van de frequency shifter en pardoes viel het geluid helemaal weg. Eigenlijk de eerste keer dat de boel eruit dondert onder 3.3

Andere mensen ook ervaring met de laatste public beta>
 
Ben ook driftig in de weer met de ti. Inmiddels gebruik ik een dedicated usb-kaart voor mijn ti en ervaar toch soms nog wat problemen. Eén daarvan is dat als ik een vette lead speel en daaronder een kick zet die afkomstig is uit de ti, de punch van de kick op de één of andere manier wordt weggedrukt en de kick anders gaat klinken dan als ik deze solo afspeel.

Meer mensen problemen met dit euvel? Ik ben in ieder geval niet door mijn stemmen heen, dus dat is het probleem niet...
 
Back
Top