Steinberg CI2 (CI-2) Controller

Foeke

Stamgast
Lid sinds
30 Maart 2006
Berichten
146
Locatie
Aalten
Hallo, heeft iemand al ervaring met de Steinberg CI2 (CI-2) Controller? Ik wil graag met mijn Clavia Nord Electro opnemen en kwam deze tegen.

Ik twijfel alleen of ik USB of IEEE moet nemen. Dan kom ik natuurlijk op een ander apparaat.
 
Ik heb 'm nu een paar weken. Eigenlijk (voorlopig) alleen maar om op mijn mini-laptop een zangeres iets te laten inzingen en opnemen in de bijgeleverde Cubase AI5. Maar wat wil je eigenlijk weten?
Kijk anders gewoon eens naar het filmpje hierover op de site van Steinberg zelf. Geeft een duidelijk beeld waar het doosje voor dient.
 
Ha Hermax, bedankt voor de reactie. Ik vroeg me af of de kwaliteit van de opnames en de snelheid voldoende is. Ik wil hem gaan gebruiken om samen met wat andere muziekanten via het internet nummers te gaan samenstellen. Ik ben verantwoordelijk voor de toetsenpartij en wil graag dat de Nord er goed op komt te staan. Timing dan natuurlijk ook belangrijk. Tot nu toe heb ik alleen ervaring met midi, maar dan heb ik natuurlijk de juiste klank niet.
De film heb ik wel bekeken, maar geeeft natuurlijk geen feel.
 
Wel, er is geen enkel probleem met latency of zo. En de klank is gewoon prima, maar dat is dan naar mijn idee. Ik heb weinig vergelijkingsmogelijkheden.
Wat je daar precies wil gaan doen via het internet is me niet geheel duidelijk dus ik kan niet oordelen of de CI2 geschikt is voor dat soort toepassing.
 
Back
Top