Help!!

carora

Stamgast
Lid sinds
20 februari 2006
Berichten
184
hoi iedereen,

een dom vraagje wrs:confused: maar ik ben nog maar enkele weken bezig met muziek maken en ik krijg er echt geen goed melodietje uit=( bestaan er methodes waar bv al melodies opvoorhand zijn gemaakt? bestaan er zo sample cd's ofzo waar ik trance melodietjes af kan halen...aub=(

dikke kus
 
Dus je wilt muziek maken met melodietjes die al gedaan zijn? In dat geval kun je beter music maker gaan gebruiken of iets dergelijks.
 
ja neeh:) gewoon een melodietje die ik dan zelf nog wat kan veranderen en eventueel wat effecten op kan zetten met vst's.Ik werk nu met cubase sx2 ter infow:D

kusjeu
 
Trance melodietjes:
LinPlug Albino VSTi + een Arpeggiator = instant Trance melodietjes...
 
Origineel geplaatst door Slolov
Trance melodietjes:
LinPlug Albino VSTi + een Arpeggiator = instant Trance melodietjes...

dankje slolov KUS:)
 
midifile's importeren van bestaande nr's en dan de noten verschuiven met het geluidje naar jou smaak. en er zijn wel een miljoen midifile's op internet te vinden;)
 
met de appraitor ofzoiets niet? ik heb namelijk al de z3ta goede vst!
 
Origineel geplaatst door carora
met de appraitor ofzoiets niet? ik heb namelijk al de z3ta goede vst!

Ja die bedoel ik ja!

Kun je veel mee hoor, gewoon even voor gaan zitten, en je maakt vette melodietjes! (misschien niet origineel, maar toch :))

Dag!
 
Of je gaat op piano les en dan kan je je eigen originele melodietjes maken na een paar jaar ;) Toch blij dat ik op piano les moest vroeger van m'n ma. 14 jar volgehouden :)
 
Het is wel handig om bestaande midi files te bestuderen, dan zie je dat de nummers die je leuk vind meestal wel wat uitgebreider zijn dan dat ze eigenlijk klinken.

Maar een combinatie van piano les en het leren van muziek theorie lijkt me toch een stuk leuker dan de hele tijd 1 vinger arps te gebruiken.
 
Back
Top