[23-06-2007] Spektum, Mezz, Breda

redje

knoppengod
Lid sinds
11 januari 2002
Berichten
434
Locatie
den bosch
Steve Rachmad is een wereldwijd bekende techno dj, producer en remixer uit Amsterdam. Volgens velen is hij de vader van Detroit techno in Nederland en is hij gerespecteerd over de hele wereld vanwege zijn geweldige sound. Zijn show in Mezz staat in het teken van zijn Neo Classica-tour.

Rachmad heeft nu zijn full-length album Neo Classica uit. Een plaat vol dansbaar materiaal. Het album voert de luisteraar door een wereld van emoties, die zowel thuis als tijdens grote feesten tot z´n recht komt.

Hij zit inmiddels alweer 25 jaar in het vak en heeft door de jaren vele releases onder andere namen gehad. Zo is zijn album Secret Life of Machines een van de all-time klassiekers in het techno wereldje. Hij bracht dit album uit onder het pseudoniem Sterac.

Steve Rachmad is de tel verloren qua producties en releases, maar een ding is zeker: zijn ouvre is er een van hoge kwaliteit. Jammergenoeg, zo zegt hij zelf, heeft hij door zijn drukke dj-schema niet genoeg tijd over om in de studio te zitten. Gelukkig maakte hij wel een plaatsje vrij voor Club Mezz Spektrum!

Red Square is een producer in hart en nieren. Zijn producties bevatten een warme techno sound en Funk met een hoofdletter F. Zijn diepgeproduceerde groovy beats zorgen ervoor dat niemand stil kan blijven staan. Dit jaar worden vier tracks uitgebracht op een gerenommeerd techno label. Speciaal voor Mezz speelt dit techno talent uit Den Bosch zijn tracks live over de PA. De live act van Red Square was al te zien op o.a. Gigadance Outdoor, Perron 55 en de Monza in Utrecht. Een live act die je gewoon niet mag missen.
www.red-square.nl

DJ Geraldo warmt vanaf 22.00 uur de zaal op.

Het dynamische VJ-duo van Repent voorziet deze avond van spectaculaire visuals.
Deze VJ-crew, bestaande uit Martijn en Kristel van Beek, staat garant voor een unieke beelden, want vrijwel al het materiaal dat je te zien krijgt is zelf gefilmd. Regelmatig komt hier weer nieuw materiaal bij zodat het altijd apart blijft.
Repent :: VJ Crew is onder andere bekend van de drukbezochte Sleepy City avonden in Boulevard in Breda, maar ook hebben ze bij Doktronic in Dok19 opgetreden en in 013.
www.repent.nl

Aanvang: 22:00 uur Zaal open: 22:00 uur
Toegang: € 12,00 Internetprijs: € 10,00

Link: http://programma.mezz.nl/Program.aspx?id=24344
 
Back
Top