Moustache Records Labelnight: I-f, Sneak-thief LIVE, David Vunk,Waterfront Rotterdam

davidvunk

I'm the king of rock
Lid sinds
16 oktober 2004
Berichten
137
Locatie
behind you
Moustache Records Labelnight: I-f, Sneak-thief LIVE, David Vunk,Waterfront Rotterdam

21septvoorkant.jpg
21septachterkant.jpg


We are going to release 3 hard rocking Moustaches : MST 003, MST 004 and MST 005.

MST 003 - Sneakthief & Polygamy boys
MST 004 - Mark du Mosch
MST 005 - Flemming Dalum

And for that we do a Labelnight/Release Party at Waterfront Rotterdam

With in the Main Hall:
Live from Berlin :
Sneak-thief aka Polygamy Boys
(Moustache Records/Klakson/Creme Organization)
I-f
(CBS.nu/Viewlexx)
Mark du Mosch
(Moustache Records/Keynote)
David Vunk
(Moustache Records/Creme Organization)
Seutek
(Moustache Records/Creme Organization)

VJ Iejun en Daar(om)

In the (NEW) 200 cap. Room 2:
Chicks on Technics
SlickChick, Miss Louzy, M8a, Suily K.O., Funkie 010, Manon*

Merchandise Moustache Shop
With Records, Shirts, Stickers, buttons and mixTapes.

fee 10,-
23:00-5:00
Waterfront boompjeskade 6
Rotterdam


What's the story in dutch:

Electrorock presents Moustache Records labelnight

Op een regenachtige najaarsdag in oktober besluiten boesemvrienden Seutek en David Vunk dat het afgelopen moet zijn met de slappe en humorloze tendens in de Rotterdamse muziekscene. Als de boys vervolgens een aantal tracks horen van Rotterdammer Mark du Mosch en Mauno Kalevi uit Finland gaan ze overstag en is een nieuw label geboren. Met vriendelijke toestemming van Burt Reynolds inmiddels snorloos beginnen zij Moustache Records. De eerste release, Moustache Records 002, slaat in als een bom, mede dankzij een soepele distributie via Clone Distribution en een dikke reclamecampage via Cybernetic Broadcasting System (CBS). Een maandelijkse twee uur durende radioshow op CBS is het volgende wapenfeit van Moustache Records.
Na een stortvloed aan nieuw demo materiaal uit alle hoeken van de wereld is het duidelijk dat er meer dan voldoende vraag en aanbod is van authentieke electronische muziek. Op 21 september zullen er daarom drie nieuwe release verschijnen op Moustache Records van Mark du Mosch, Sneaktief/Polygamy Boys en Flemming Dalum.
Dat vraagt natuurlijk om een feestelijke releaseparty in Rotterdam; de snorrenhoofdstad van Nederland. De line-up bevat een spetterende liveshow van Berlijner Sneakthief(Polygamy Boys), die bekend staat om zijn rauwe mix van electrofunk, bodymusic en italo disco. Verwacht geen simpele laptop set met fruity loops of dergelijke lassie toverrijst software maar een klinkende all-synthesizer show vol toeters en bellen.
Ook DJ I-f (Interference) is een man van weinig compromissen en veel vinyl. Na zijn mega hit "space invaders are smoking grass" dook hij niet op bij elk willekeurig feest of festival maar zocht en zoekt hij nog steeds zijn gigs zorgvuldig uit. Met labels als Murdercapital, Viewlexx, Holosynthesis en Panama Records is hij de man in de Nederlandse electroscene. Zijn geesteskindje cbs.nu is tegenwoordig één van Europa's grootste forum en internetradiostation met meer dan 80.000 bezoekers en luisteraars wereldwijd.
Mixed-up in The Hague is de blauwdruk voor veel electroliefhebbers en zijn aanstekelijke mix van electro, disco, italo, chicago en deep house is uniek te noemen. Mark du Mosch is een graag geziene gast op electrorock en Moustache radioshows met zijn aparte platenkeuze en freaky mixstijl weet hij menigeen in vervoering te brengen en als producer is hij onnavolgbaar, getuige zijn releases op Keynote/Ground Zero en natuurlijk Moustache Records.
Natuurlijk zijn labeleigenaren en electrorockers Seutek en David Vunk zelf ook aanwezig om een dikke set te pompen.
Er zal een speciale merchandise kraam aanwezig zijn met vinyl, shirts en plaksnorren. In de kleine zaal "Chicks on Technics" vrouwen achter de draaitafels, gratis champagne, sexy sounds komt dat zien !
 
Back
Top