23-06-06 - Azt3k Releaseparty - WORM

B-art2

Stamgast
Lid sinds
3 juni 2004
Berichten
116
Locatie
Rosmalen
AZT3K RELEASE PARTY - 23 JUNI 2006 - 20:00 tot 2:00 - @ WORM

flyerkleindigi.jpg


ENLARGE THIS PICTURE!

azt3k2.jpg
@
worm.jpg


Azt3k Music is een vers nieuw collectief dat creatieve outlets creëert voor musici en kunstenaars. Op deze avond presenteren Azt3k Music hun eerste twee releases. Worm heeft voor deze avond tevens MUTAMASSIK gestrikt.


Performance / Liveset:

B-ART2

b-art2.jpg


B-art2 initiator van Azt3k Music geeft een liveset met daarin zijn meest recente tracks en soundscapes. Zijn werk is het beste te beschrijven als een mix van blended Hip-hop, Orchestra , Noise en Glitch en staat er om bekend veel emotie te bevatten. B-Art2 heeft een duidelijke voorkeur naar symphonie en muziekinstrumenten. De combinatie van natuurlijke klanken en digitale klanken geeft het geheel een apart gevoel.


FETID EYE


Fetid Eye ook wel bekend als Martijn van Psycholab gaat deze keer een solo liveset geven.
Een combinatie van sinistere noise en wetenschappelijk benaderde beats. Vage space geluiden en overgangen die je vervoeren naar andere dimensies. Oorverscheurend zet Fetid Eye je weer even op scherp!


TOFTOFTOF


tof.jpg


TofTofTof is een drietal ervaren artiesten (bram, joel, mart) dat met een frisse mix van hip-hop, breaks en scratchen komt. Dit alles natuurlijk live om zo goed mogelijk op het publiek in te spelen. Joel ook wel bekend als DJ Y staat ook op de plaat die op deze avond wordt gereleased. Het is de combinatie van de drie verschillende karakters en stijlen die deze crew zo erg laat flowen!

MUTAMASSIK

muta.jpg


Worm infiltreert de Azt3k release party met Mutamassik. Mutamassik betekent 'burcht', of 'vasthoudendheid' in het Arabisch. Deze Egyptische muzikante/dj is pionier op het gebied van, hou U vast; Sa'aidi Hardcore & Baladi Breakbeats, anders gezegd: Egyptische en Afro-Aziatische Roots met vette hiphop, hardstep en breakbeat bassen. Mutamassik is het meest bekend vanwege haar samenwerking met dj/Rupture (ja, alweer hij). Zij kan indirect beschouwd worden als zijn vrouwelijke spiegelbeeld of de missende schakel tussen hem, Filastine en Maga Bo; artiesten die elementen uit traditionele, inheemse muziek uit het Midden Oosten / Noord Afrika verwerken in hun hoogst bijzondere geluid. Mutamassik stond al tijden bovenaan op ons verlanglijstje, U bent gewaarschuwd!

Dj's:

Bartje VS Bartje
Janita VS Nanda
Sam-C VS Linda

Vj's:

Tochnics Crew

Art:

Janita
Nanda
Sam-C
Space Paranoid
Linda

Entree:

21:00 tot 2:00
Entree: 4,50
Locatie: WORM, Achterhaven 148, Rotterdam
Reserveren @ http://www.wormweb.nl/agenda.php?id=337&action=reservation

Releases:

Op 23 juni 2006 presenteert Azt3k Music zichzelf en twee kersverse releases op vinyl. Deze releases zijn uitgebracht onder twee verschillende (sub)labels:

“Zelfportret”

Soms zijn muzikanten stiekem al heel lang muziek aan het maken maar hebben ze nog nooit of zelden iets uitgebracht. Die artiesten hebben dan vaak genoeg werk en ervaring om een compleet album uit te brengen.

Azt3k Music wil die artiesten, waar we veel respect voor hebben, de kans geven een compleet album te releasen. Dit komt met complete vrijheid in track, artwork, en sublabel keuze.

Deze eerste release zal een zelfportret zijn van B-art2. Verwacht elke release een andere artiest.

“Karikatuur”

Ieder mens heeft een eigen karakter en bij muzikanten hoor je dat karakter vaak terug in zijn of haar muziek. Het ene nummer heeft dat meer als het ander. Op dit label worden tracks gereleased waarvan de artiest denkt juist dat nummer zo typerend is voor zijn/haar karakter. Zijn/haar track is dan een audio karikatuur.

Dit concept vind je ook terug in de artwork van de hoes. Deze is namelijk een strippagina. Ditmaal dus de eerste bladzijde. Verzamel je alle releases heb je nog een compleet stripboek ook!


Links:

Meer info over MUTAMASSIK: MUTAMASSIK en Rough Americana

Meer info over AZT3K: Azt3k en Azt3k Store

Meer info over WORM: WORMWEB

Voor verdere vragen, ideeen, suggesties mail naar: mail@azt3k.com
Artiesten die hun werk willen uitgeven kunnen altijd mailen met plannen, ideeen, demo's noem maar op.
 
aka

aka

fetid eye ook wel bekend als LAB_ op dit forum :)

komt allen.. t wordt leuk!


en visuals door "de oplichters" (onze nieuwe naam)
 
Back
Top