Score100 - Descent

score100

Stamgast
Lid sinds
27 mei 2009
Berichten
257


Dit is best een buitenbeentje in de collectie van tracks die ik gemaakt heb. Leek mij juist daarom een mooie inzending :)
 

DungBeatle

Ouwe rot
Lid sinds
5 april 2015
Berichten
889
Locatie
Grimbergen, Belgie
Doet me een beetje terugdenken aan sommige video games uit de nineties. Lekker zenuwachtig, met de klok die tikt. Oh shit, mijn auto-repeat knop werkt plots niet meer... ;-)
 
Lid sinds
10 oktober 2002
Berichten
5.163
Locatie
FUNKYTOWN
We mogen niet vergeten dat Poing ooit een grote hit was. In dit geval kan je toch spreken van een aparte track. Gedurfd. Very basic maar het heeft iets en het springt er uit naast de rest. Maar je moet goed luisteren !! Ik zou dit als DJ zelfs durven draaien op Tomorrowland waarbij de toehoorders wellicht iets krijgen van : WHATHEFUCK IS THIS ? En daardoor is de missie geslaagd. Van mij krijg je een stem !
 

krautrock1958

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
22 september 2016
Berichten
5.112
Locatie
wormerveer
idd wel een buitenbeentje; de beat is hypnotiserend en dan komt er een orgel in, da's wel een onverwachte combi moet ik zeggen maar het zegt me verder niet zo veel.
 

Fifth Bot

d[-_-]b
Lid sinds
14 mei 2018
Berichten
1.839
Locatie
Nijmegen
Ik probeer mijn eigen feedback altijd eerst te schrijven voordat ik het commentaar van anderen lees, maar als ik het te lastig vind, ga ik toch ff bij de anderen spieken. De opmerking van @DungBeatle is erg treffend, ik snap precies wat hij bedoelt, maar de opmerking van @sKeLeTvM snijdt toch ook wel hout, het heeft wel wat. Ik ga um nog eens op een ander moment luisteren.
 

Roonan

Lang lid
Lid sinds
15 oktober 2002
Berichten
1.927
Locatie
BH
Zoals hij nu is, mist er nog iets. Een track kan best "kaal" zijn, maar dit is iets te eentonig ben ik bang. Een muziekstuk bestaat vaak uit een vraag en een antwoord. Dit is meer een monoloog zonder een verhaal. Wil niet zeggen dat je er niets mee kan. Mijn advies: luister eens naar Recondite en kijk hoe de tracks opbouwen en door een flow gaan. Jou muziek doet aan zijn stijl denken en hij maakt ook vrij statische muziek, maar wel op zo'n manier dat het toch interessant blijft. Kijk maar of je er wat mee kan.
 

RFB

Ouwe rot
Lid sinds
15 februari 2004
Berichten
572
Locatie
Kockengen
Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden.... Gedurfd, dat wel. Beat en melodietje hebben toch wel wat vind ik. Dat percussieve is voor mij storend, maar ja, smaak he? Ook leuk, om eens iets te horen waarvan ik niet weet wat ik er echt van vind.
 

thumper

Stampgast
Lid sinds
8 december 2002
Berichten
293
Locatie
Zoetermeer
Het klinkt mij wat teveel Eurorack...
Ik mis hier en daar nog een laagje (en laag, als in bass) Maar ergens pakt de track me ook wel, dus job well done ;)
 

payt

Enorm Lid
Lid sinds
4 april 2005
Berichten
1.579
Locatie
Yurp
Tja.. ik kan hier eerlijk gezegd net zo veel mee.Het zou niet iets zijn wat ik ooit zelf zou draaien. Als het ergens opeen album zou staan zou ik het elke keer skippen denkik .. haha
 

vink

atropos-krans-os
Lid sinds
7 juni 2013
Berichten
3.462
Locatie
in de meest diepteloze stad van dit kale land
mmmmmh, dit doet me we wel wat. maffe 'sfeer'. de drums zijn lekker, de orgeltje... de minieme sounds... en kleine optelsom, het minimalistische, de wind.... 'slapping bass'...
dat 'wind' geluid, het is wat anders zeker. werkt erg sterk. en ik herhaal, want herbeluister, ha!, dat orgeltje.
slim gepand overigens.
oe, dit heeft zelfs iets vervreemdends, yeah!
 
Top