• Het stemmen voor de Synthforum Contest 2020 is begonnen.

 • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uoloaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

[Dub Techno] Yeah

SB-SIX

Well-known member
Lid sinds
3 januari 2013
Berichten
3.530
Zitten hele toffe dingen in, maar ook een paar dingen die ik net wat minder vind. De main stab klinkt erg dun en digitaal als de filter meer open staat. Hij mag van mij veel minder ver open de hele tijd, want bijna gesloten klinkt hij wel goed.
Bij de eerste break komen er een soort sine/rhodes achtige akkoorden op de achtergrond en die klinken een beetje uit de toon. Met die twee dngen gefixed zou ik het een hele goeie track vinden, of je het ermee eens bent je natuurlijk helemaal zelf weten :)
 

Modus Operandi

Nostalgia is a trap
Lid sinds
11 januari 2002
Berichten
4.948
Locatie
Utrecht, NL
Heel erg helpvol deze laatste comment waarvoor dank.
Ik denk dat ik beide nu getackled heb

Lat me aub weten of de rhodes nog storend klinkt. Ik wilde het jazzy laten klinken en ik heb een scale plug-in er op dus de tonen zijn binnen de toonsoort.
zelfde linkje
 
Top