• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Boldz (Mutrox) Acousticurtainz

robje24b

Stamgast
Lid sinds
30 juli 2007
Berichten
138
Boldz Acousticurtainz akoestische gordijnen 2 x 335 cm. Hoogte ongeveer 260 cm. Boldz is een zusterbedrijf van Mutrox en levert zeer hoogwaardige producten voor studiobouw. De gordijnen zijn gemaakt van wolvilt en uitgevoerd in de kleur pebblestone. Nieuw hebben ze 4650 euro gekost, ze zijn slechts een half jaar jong. Ze mogen weg voor 1550 euro. Ook goed te gebruiken in home cinemas. Absorptie reeds vanaf 550 Hz!

Boldz AcoustiCurtainz, een revolutionaire sprong in de akoestische behandeling van een ruimte. Ruimtes waar teveel galm heerst hebben baat bij een akoestische behandeling. Maar niet elke ruimte is hier geschikt voor als het gaat om interieur en sfeer. De oplossing wordt vaak gezocht in noppenschuim of opvallende diffusers die in studioland gebruikt worden. Een eenvoudige en vooral mooie oplossing voor het absorberen van galm is een stuk lastiger. De AcoustiCurtainz van Boldz Acoustics zorgen voor een enorme verbetering van de ruimteakoestiek. Het effect van deze akoestische gordijnen zal vooral goed hoorbaar zijn omdat bij gordijnen altijd het dubbele aantal vierkante meters wordt gebruikt. Door de gordijnen met voldoende afstand van het raam te hangen zal de bandbreedte waarin de gordijnen werken verbreden. Hierdoor is het mogelijk om het galmveld in een ruimte meer gelijk te verlagen in plaats van alleen de hogere frequenties aan te pakken zoals met gewone gordijnen wordt gedaan. Een ander voordeel is dat, wanneer de gordijnen worden geopend, de ruimte akoestiek direct verandert van klankkleur. Vooral in bijvoorbeeld liverooms of andere ruimtes waarin klankkleur belangrijk is kan dit een groot voordeel zijn. AcoustiCurtainz zijn gemaakt van natuurlijk wolvilt dat gecombineerd wordt met diverse voeringen. Kleuren en dessins zijn heel divers, net als de voeringen die in veel types leverbaar zijn. Er zijn zelfs speciale verduisteringsgordijnen, uitermate geschikt in home cinemas en conference rooms waar beeld bij geluid heel erg belangrijk is. AcoustiCurtainz hebben hun effectieve werkbereik al bij 550 Hz! (Gebaseerd op een holte van 15 cm achter de gordijnen).
 
Hierbij een foto van de gordijnen
 

Attachments

  • gordijnen.jpg
    gordijnen.jpg
    46,7 KB · Bekeken: 80
Back
Top