• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

ION Key 49 Midi-keyboard (met Ableton Live Lite) & NI Traktor Audio 2 geluidsinterfac

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

MishTheFish

Stamgast
Lid sinds
28 mei 2012
Berichten
185
Locatie
Leiden
ION Key 49 Midi-keyboard (met Ableton Live Lite) & NI Traktor Audio 2 geluidsinterfac

ION Key 49 Midi-keyboard incl. USB-kabel en Ableton Live Lite
Ion Key 49, een stevig en lekker groot Midi-keyboard! Met pitchwheel, mod-wheel en een toewijsbare schuifknop, inclusief cd met drivers en Ableton Live Lite. Nog maar weinig verkrijgbaar! Liefst afhalen in Leiden e.o., groot apparaat om zomaar even te versturen. 40 Euro (bieden mag)

Native Instruments Traktor Audio 2 geluidsinterface
Native Instruments heeft met Traktor Audio 2 een betaalbare geluidsinterface met goede geluidskwaliteit! Inclusiefjack-RCA-verloopkabel (2x), exclusief USB-kabel maar deze is makkelijk te regelen en niet duur. Verzending is mogelijk! 40 Euro (nieuwprijs 77 Euro, bieden mag)
 
Een USB-kabel wordt geregeld bij de Traktor Audio 2! Nu inclusief alles dus voor 40 Euro.

Ruilvoorstellen voor het MIDI-keyboard mogen ook trouwens, ik zoek naar iets kleiners met liefst ook iets van knobs, pads, faders.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top