Vermona komt met nieuwe producten

Vermona komt met 4 nieuwe producten. De 4 nieuwe units bestaan uit: Filter Lancet, TAI-4 een voor het eerst Eurorack module , de VSR-3 spring reverb en als laatste de Retroverb Lancet.


attachment.php



Retroverb Lancet is een kleiner formaat dan zijn voorganger. De unit heeft veel verbeteringen; de multimode filter, overdrive en een veelzijdig LFO met envelope follower.

TAI-4 is hun eerste Eurorack formaat module. De TAI-4 is een high-end interface met transformatoren wat het I/O gedeelte moet dekken. De transformatoren zijn custom-made om al je (modular) signalen te balanceren.

VSR-3 is een stevig gebouwde spring reverb unit met een niet te moeilijk bediening wat de spring reverb sound moet geven, op wat voor soort bron je het dan ook voed.

Filter Lancet heeft 3 filters zoals een lowpass, highpass en de bandpass filter. Een LFO met 6 vormen waaronder sample & hold. Verder een envelope generator wat de attack en decay triggered van audio. Tevens is het via de gate de mogelijkheid om attack/sustain/release te triggeren. Met nog een envelope follower en een extern CV input kan als extra het signaal nog flink worden overstuurt met hun overdrive en 'BALLS' functies op de Filter Lancet.

"De TAI-4 moet in mei uitkomen. De VSR-3 spring reverb zal kort na de Musikmesse verkrijgbaar zijn met als laatste de Retroverb Lancet in juni dit jaar. Maar de Filter Lancet lanceerdatum is nog niet vrijgegeven."

Meer info en vast en zeker (binnenkort) audio demo's zijn te vinden op hun blog: Vermona Blog
 

Attachments

  • rl_front_10002.jpeg
    rl_front_10002.jpeg
    73,5 KB · Bekeken: 124
  • vsr3_front1.jpg
    vsr3_front1.jpg
    20,8 KB · Bekeken: 127
  • tai4_front.jpg
    tai4_front.jpg
    39,9 KB · Bekeken: 136
  • fl_1000_bg1.jpg
    fl_1000_bg1.jpg
    58 KB · Bekeken: 125
Laatst gewijzigd:
Die Retroverb Lancet is inderdaad leuk, het filter is wat beschaafder dan de Sherman Filterbank maar dat kan ook als pluspunt worden gezien ;) Bij Thomann op voorraad voor 469 euro.
 
Back
Top