Metalband zoekt toetsenist/toetseniste met lef

SorrowsEdge

Sorrows Edge
Lid sinds
31 oktober 2009
Berichten
1
Hallo allemaal,

Wij zijn Sorrows Edge, een op dit moment 4-koppige metal formatie op zoek naar een 5e knappe kop om de boel compleet te maken. Op dit moment bestaan wij uit een zangeres, een gitarist, een drummer en een bassist/grunter en zoals je ziet ontbreekt daar nog een belangrijke positie.

WAT WIJ ZOEKEN:

- Iemand die niet bang is voor een uitdaging

Wij zijn geen van allen toetsenisten dus van een hoop van het werk dat nu ligt is er een grote mate van vrijheid tot aanpassen/uitbreiden.

- Niet bang om gehoord te worden
Je hoeft geen Jordan Rudess te zijn, maar een solotje hier en daar moet kunnen. Verder kunnen synths een nummer maken of breken dus je zult prominent aanwezig zijn in de mix.

- Stevig in je schoenen staan
Je komt in een band met mensen die weten wat ze willen en niet op hun mond gevallen zijn...

- Je eigen spullen
Dat is wel zo handig bij de optredens die er nog verder gaan komen.

- Professionele houding
Dat klinkt een stuk enger dan het is. Het betekent eigenlijk gewoon dat je gewoon je afspraken nakomt, thuis ook voorbereidt, op tijd komt (file's en werk kunnen uitlopen, dat begrijpen we ;)) The usual dus.

WAT MOOI MEEGENOMEN ZOU ZIJN (GEEN MUST-HAVE DUS):

- Een 2e stem is nooit verkeerd. Uiteraard zijn grunts ook gewoon nog welkom.

- Rijbewijs met vervoer
Zodat niet steeds dezelfden in de band de bob hoeven te zijn bij de optredens. Scheelt ook een hoop sleepwerk van en naar oefenruimte. ;-)

- Ervaring
Uiteraard is deze niet verplicht. Je moet wel al kunnen spelen maar de podium en studio ervaring krijg je uiteindelijk vanzelf wel.

WAT WIJ BIEDEN:

Een mooie plek in een goedlopende band die op het punt is aangekomen om er helemaal voor te gaan. We hebben onze demo/EP bijna af, hebben enkele optredens in de planning staan en er worden er nog altijd meer bij geregeld. Je kunt twee pre-producties (home recordings) horen op www.myspace.com/sorrowsedgeband.

Verder natuurlijk ook enorm veel humor en gezelligheid met hier en daar wat sarcasme en zelfspot. En ook buiten de band om zo nu en dan samen dingen doen zoals concerten bezoeken of bad-movie-nights organiseren.

Onze leeftijden op dit moment gaan van 19 tot 34 dus laat jezelf niet afschrikken door het "Ik ben hier te oud voor" virus.

Ben jij de man/vrouw die wij zoeken of ken jij de man/vrouw die we zoeken?
Laat je dan horen via sorrowsedge@localz.nl

Grtz,

Bas - Sorrows Edge


PS:
Als jij nu met je hammond orgel of rhodes thuis zit en denkt "Shit, weer een band die perse alleen synths wil" laat dat je niet tegenhouden en overtuig ons van hoe fout we het hebben. ;)
 
Back
Top