Progrockband in oprichting zoekt toetsenist(e) (regio Twente)

Malesc

Nieuwkomer
Lid sinds
29 oktober 2023
Berichten
3
Locatie
Bad Bentheim
Ben je een toetsenist(e) uit de grensstreek, en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een progrockband in oprichting? Lees dan nu verder!

Wij zijn Fred (bassist), Marijn (gitarist/componist), Niels (drummer) en Sofie (zangeres). Wij zoeken in eerste instantie een toetsenist(e), en/of eventueel een violist of blazer. Leeftijd maakt ons niet uit, persoonlijkheid wel. Voorbereiding en betrouwbaarheid zijn voor ons bijna net zo belangrijk als plezier. We geven er de voorkeur aan om de muziek buiten de oefenruimte te schrijven met 1 of 2 personen, en ongeveer 1 keer per 2/3 weken met de volledige band te oefenen, op vrijdag of in het weekend.

We maken originele muziek (demo’s beschikbaar), met een paar covers ter aanvulling. Directe invloeden: Rush, Opeth, King Crimson, Porcupine Tree, Pink Floyd. Net als de muziek van deze voorbeelden is ons eigen materiaal melodieus, bij vlagen stevig, en uitdagend qua ritmes en songstructuren, die soms aan jazzrock/fusion doen denken.

Onze band bestaat sinds juni (de zangeres is er sinds kort bij), en we zijn op dit moment bezig met 5 eigen nummers en 3 covers. We werken de komende maanden toe naar het opnemen van het eigen materiaal in de vorm van een album of EP, en naar optredens.

Interesse? Neem dan contact op via PM of marijn.schaaf@gmail.com.

Groeten,
Fred, Marijn, Niels en Sofie
 
Back
Top