Virus TI vertraagd + reviews?

sorry voor deze nutteloze aanvulling van de thread, maar ben tijdje niet meer op synthforum geweest, maareh, is die TI er nou NOG niet ????? =( :stupid

Volgens mij 1 grote samenzwering om onze aandacht af te leiden van een buitenaards virus ofzo :eureka: maargoed dat ik aantal maanden terug niet besloten had om te preorderen, scheelde niet veel namelijk. 8)
 
Ik heb pas nog gemaild en ik kreeg als antwoord dat ze er geen termijn op konden plakken, maar het ging niet meer lang duren... :erm:
 
Tja, dat het niet lang meer kan duren zeggen ze onderhand ook al maanden, dus om daar nou blind op te vertrouwen... Ik vind het in ieder geval zwaar teleurstellend hoe ze nu bezig zijn.
 
Access is in ieder geval een bedrijf dat humor hoog in het vaandel heeft staan en dat is altijd gezond voor een bedrijf, alleen is de grap op een gegeven moment niet leuk meer en wordt die grap vanzelf een ouwe bak die iedereen al kent :)
 
lol, het moet toch gezegd dat er toch vele mensen blijven hopen en reclameren. Dat betekent eigenlijk dat de virus 'n mens toch nog altijd iets doet :). Ik ga ook nergens op gokken,
 
is gewon een krog ms2000 :/


of het moet dat witte ding zijn dat ergens op de achtergrond niks staat te doen :)
 
Qua marketing niet zo'n goeie zet natuurlijk.
Iedereen heeft zijn vakantiegeld nu al op aan andere overbodige spullen zoals een auto, vakantie of zwembadje 8o)

Dan maar voor de kerst-hype gaan denken ze bij access ;{
 
Origineel geplaatst door Roel
de poly evolver is een mooi alternatief!
http://www.davesmithinstruments.com/index.html
Ik zou de DSI niet echt met de TI willen vergelijken. De TI probeert top of the hill te zijn met gigantisch aantal stemmen, parts, fx, hypersaw, total intgration enz enz enz. Terwijl de evolver maar 4 stemmen heeft in één part, of 1 stem met 4 parts; nauwelijks fx, enz enz.

Maar eerlijk gezegd, als ik mocht kiezen, doe mij de DSI maar :D. Ik heb 'm zondag op de meeting gehoord en eeh.......:{
 
laat ze dr lekker inzakken, en koop voor dat geld 10 andere synths die wel vet klinken :)
 
Origineel geplaatst door Roel
Sterker nog, de TI is nog niet op de markt.

Dat zou niet direct moeten te betekenen dat grote bands met veel geld, zoals deze *****@*)(#&) er wel al een kunnen hebben. Er was toch ook al een werkend demomodel op de messe? Voor de normale consument is hij er nog niet maar demo modellen kunnen best al beschikbaar zijn voor mensen met veel doekoe ;) en die interessant zijn voor Access
 
vooral dat laatste maakt t bijna onmogelijk dat ze er een hebben. hoe kan een band die er hooguit 2 zal afnemen nu interessanter zijn dan andere prospects die zelfde soort aantallen afnemen.
enige mensen die nu een TI hebben zijn de zeer dicht aan Access gerelateerde beta testers.
 
Ik heb begrepen dat er gewoon al mensen in Amerika zijn ( net zoals wij :D )
die al een virus TI hebben :confused:

Dus iedereen ( van jullie ?) die er een besteld heeft, heeft hem met pre ordering betaald ?
Waarom duurt dit alles zolang ? Hebben we dit toen ook gehad met bijv; de virus Indigo lijn1 en 2 ?

Weet dit eigelijk niet mee ?

Waar ligt die stroefheid nou aan ?
 
Back
Top