weinig opzienbarends I

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
dus... je weet nog wèl hoe je thuis bent gekomen..?

:bekdicht: ;)
 
Neen, da was vanochtend en niet gisteren.

Ik weet hoe ik thuis ben gekomen. Ik lag in m'n eigen bed en m'n fiets stond in de schuur. Dus ik denk op de fiets. Maar de route ben ik kwijt.
 
( hiltree is alle onzin zat ha ha )

Misschien moet je dat als 'n stille hint opvatten en niet in 'n andere draad gaan posten wat je maar niet post... daar krijg je irritaties van.

Hill is niet de enige die je zat is...

Maar terug naar de orde van de dag.. m'n KOFFIE IS OP!!!!!!!!
 
gisteren nieuwe PC gebouwd en geinstalleerd, vanavond eens wat bottleneck projecten openen om de kijken wat de winst is :)
 
ha ik ben ook nieuw op SF ( en sowiezo op internet .... die heb ik pas sinds een klein jaar )....ja op SF kan iedereen prima door een deur heen : mits je het alleen over Synths hebt en nix anders.....

neem je bijv een onderwerp over : torrents ( semi-illigaal ) dan gooi je de knuppel in het hoenderhok en dan begint iedereen elkaar ( ai ai ) totaal te slopen opeens....
 
ha ik ben ook nieuw op SF ( en sowiezo op internet .... die heb ik pas sinds een klein jaar )....ja op SF kan iedereen prima door een deur heen : mits je het alleen over Synths hebt en nix anders.....

neem je bijv een onderwerp over : torrents ( semi-illigaal ) dan gooi je de knuppel in het hoenderhok en dan begint iedereen elkaar ( ai ai ) totaal te slopen opeens....

Dit is ook 'n synth forum! Geen Torrent forum. Ga anders op Fok spelen man. Sjeesus... ALS Er dan al 'n draad is over iets anders, deze bijvoorbeeld, dan is het niet de bedoeling dat die verziekt moet worden door iemand, bijvoorbeel jij. Als je mij dan ook nog eens 'n privebericht stuurt nadat ik je 'n tip heb gegeven over het omgaan met mensen, en vooral je eigen psych verleden of toekomst de ruimte in knallen, wat niet over het onderwerp gaat maar je daar toe geeft dat je de zaak 'n beetje loopt te zieken, dan mag je van mij 'n ban krijgen. Je bent i.i.g. hard op weg de grootste rand debiel te worden van dit forum. En dat in vrij korte tijd...

Ik vind het echt dood en dood zonde dat deze draad dadelijk gesloten word omdat jij te pas en te onpas reageert op ALLES waar je ook maar iets bij denkt, of het nou iets te maken heeft met het topic of niet. Ik zei ietsje eerder nog dat je je gang maar moets gaan hiero, maar ik neem m'n woorden terug.
 
ik zeg het niet graag, maar ben het volledig met de anderen eens: opsouten ! tis genoeg geweest dat gezever
en wel gauw ook graag
 
ken wel een andere poll:
moet edwin eens van deze treat opsouten ?
denk dat de verhouding daar aanmerkelijk negatiever voor je uitvalt. 100-0
voor die andere poll trouwens ook, geloof niet dat je zoveel vrienden hier maakt, tis per slot van rekening een synthforum, geen zeurforum.
echt jongen , je wilt of kan het niet helemaal oppikken, dat laat ik maar even in het midden, maar hoe dan ook:
rot nou toch gewoon eens eventjes helemaal op van deze treat en het liefst van dit forum, waar je eigenlijk errug weinig te zoeken hebt gezien de inhoud van je vorige 650 posts !
en verder zoek je het maar eventjes uit, ik vind het wel goed geweest, ga m'n tijd niet verder verdoen aan dat geflapdrol
 
Ben naar Elvis aan het luisten :o: weet niet wat me bezielde :D
Alles gaat goed op m'n werk,,, over enkele dagen kan ik met verlof.
Dan gaan we een aantal synths in de studio van plaats wisselen.
Op de één of andere manier geraken sommige synths verwaarloost als ze op een bepaalde plaats opgesteld staan.

Haha .... weinig opzienbarends, we zijn weer on topic.
Zijn er wel meer die af en toe gear van plaats wisselen om ze uit de vergeethoek te redden voor een poosje ?
 
ja sorry... maar kijk als het nou idereen is die zich doodergert aan mij : ja dan zou je een punt hebben....echter is het maar een klein groepje dat heel SF volkalkt ( met modder gooien naar mij )


Uhh,. no offence,..maar je vergist je,..even heel eerlijk en direct,..je zult vast wel een aardige jongen zijn met het hart op de juiste plaats,.. maar buiten dat heb je ook een dikke betonnen plaat voor je kop en een onvermoeibaar dwangmatig verlangen om maar heel je leven te delen met iedereen die er echt geen boodschap aan heeft,.. Dit is niet t juiste forum daarvoor!
Dat niet iedereen je direct hierop aanspreekt betekent niet dat er niet een heleboel mensen zijn die het knap irri vinden !

Zoek het op 1 vd sociale netwerken of op een meer geschikt forum met een socialere insteek ofzo,.

:biertje:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top