Prijsstijgingen, ligt het aan mij?

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Heel gek, een tijdje geleden stond er ook iemand uit Vlaardingen op Ebay die een Arp Axxe wou verkopen, biedingen mochten beginnen bij 850 euro.

Die verkoper is niet goed snik.
850 en nog rotte faders ook.
 
Hmmmm.... rotte faders :D
Das helemaal lollig...

Hoe weet je dan dat ie rotte faders had, stond dat in de ebay advertentie?
 
niet voor het een of ander, maar nu zitten we hier al 566 posts te vertellen dat het toch allemaal , kommer en kwel, in mien tied, oplichters etc. en daarbij ook nog eens diverse andere treats met dezelfde strekking: oeioeioei.
en tegelijkertijd zie ik hier 2 ms20's , licht defect ook nog eens, gewoon voor 1250 euro eruit vliegen ( de laatste binnen 15 minuten: https://www.synthforum.nl/forums/showthread.php?t=133297 )
echt iedereen klaagt hier en iedereen betaald gewoon grif de marktconforme prijzen . en dat ondaks alle discussies over wat een ms20 ooit kostte , mag kosten etc.
misschien een goed idee om er gewoon eens mee op te houden met dit soort topics ? het komt eigenlijk steeds belachelijker over namelijk.
( oeps , heb ik ook weer olie op het vuur gegooid, nou moe )
 
Ach, als je iets graag wil hebben kan ik begrijpen dat je er iets meer voor betaalt.
Heb ik ook wel eens gedaan...


maar 1 minuut is wel snel :D
 
Laatst gewijzigd:
niet deze, wel een in ook technisch prima staat, behoudens het stukje tolex aan bovenrandje, prima vergelijkbaar.

wordt gewoon een beetje misselijk van de handelzeveraars op het forum, steeds zeveren over de te hoge prijzen die iemand zo maar durft te vragen , en vervolgens zie je korte tijd later dezelfde slag lieden gewoon vragen wat ze weten dat het werkelijk waard is op de internationale markt.
dat laatste vind ik prima, dat eerste pure huichelachtigheid.
weinig karakter, da's alles wat ik er verder nog over wil opmerken.
( zal het maar in de "kalbas" steken, het beste..)
 
idd Vinnieq!
Als je de nieuwprijs vergelijkt met wat een mens toen verdiende zijn ze eigenlijk goedkoper geworden.
Een voorbeeldje waar ik erg voor in de tijd teruggrijp: een Vox Continental kosten in 1968 40.000BF
Daar kocht je toen een VW kever of andere auto voor!!!!!
 
Het was binnen één minuut:)

Hey, ik zat te denken, die Moog Source die jij te koop hebt voor 2000 euro, is dat dezelfde die een jaar geleden voor 1.250 hier op synthforum stond ?

Ik zat me af te vragen wat ik zou doen.
Eerlijk gezegd ben ik daar niet helemaal uit. Op zichzelf is het logisch dat je je synth voor de "marktprijs" wilt verkopen (ik vraag me trouwens af of dat voor die Moog 2k is, maar goed), maar als je hem kort daarvan voor minder dan twee derden hebt gekocht dan voelt dat op en bepaalde manier toch raar.
Wat was jouw motivatie hierbij als ik vragen mag.
 
Er staat in de advertentie bij wat ik ervoor betaald heb. Het is niet dezelfde als hier op sf te koop stond voor zover ik weet. Tenminste, ik heb hem niet via sf gekocht. Het pedaal heb ik later via Ebay erbij gekocht. Je hebt het over een Source, het klopt dat ik vorig jaar een Source voor 1250 Euro heb gekocht. Dit is een Sonic Six, heel wat anders en zeldzamer dan een Source. En daarom is een prijs ook moeilijk te bepalen. Goed, ik vond dit een mooi bedrag. Op Ebay staat er eentje te koop voor 1800 dollar, komt nog 200 USD bij voor verzending. Alleen die gaat niet meer aan, heeft service nodig etc. Tja, wat is een goede prijs dan voor een volledig werkende met boekjes en pedaal?
 
Ok fair enough, ik bedoelde inderdaad Sonic 6 in plaats van de Source, ik zag dat ie dezelfde vervangende arp dopjes had vandaar, was trouwens al in 2008 dus niet vorig jaar zie ik nu.

Hoe dan ook, ik krijg bij steeds meer synths spijt dat ik twee geleden niet even wat alerter was. Als je toen iets voor - pak em beet - 800 euro kon kopen dan kan je het niet over hart verkrijgen om nu opeens - pak em beet - 1200 euro voor hetzelfde apparaat te betalen. Met als gevolg dat je dan maar helemaal niet meer koopt.
Ja ja, er is wat leed op deze wereld, het lijkt de aandelenbeurs trouwens wel.
 
Die mensen die 1250 euro voor een 808 te veel vinden.
Stel ze krijgen er eentje van een overleden oom. Voor hoeveel zou je die dan verkopen? Voor 808 euro net als vroeger? Geloof er niets van.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top